0 oy
71 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (131 puan) tarafından
Anneler sabah bir kalktım boğazım taş gibi olmuş ağrıyor şimdi de maske kullanıyorum kızıma geçmesin diye bir de neler yapabilirim evde geçirmek için daha önce de olmuştum kızımda çok kötü hasta oldu bende çok zor atlattık onun gibi olacak zannediyorum korkuyorum tavsiye verin lütfen 

3 Cevaplar

0 oy
(2,987 puan) tarafından
Burdaki tavsiyelerde olacak şey değil ileri dereceyse antibotik kullanmanız lazım Dr gidin ilaç la duzelirsiniz anca 
(131 puan) tarafından
Doktora da randevu yok acile de bebekle gitmek ölüm gibi bilmiyorum ne yapsam haklısınız ama
-Reklam-
0 oy
(141 puan) tarafından
Hamileysen sıcak çayla limonlu çayla böğürtlenli çayla geçirebilirsin. Hamile değilsen şuruplarla ilaçlarla geçer inşallah❤
(131 puan) tarafından
Yok değilim de kızım var bir buçuk yaşında ilaç aldım kekik kaynatıyorum inşallah bir faydası olur
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Boğaz enf ise tek çözüm antibiyotik burnunuzu açık tutun sizneyle ısınıyorsunuz bilmiyorum biz klima sıcak suya vikis koyuyorum hem burnu açıyor rahatlatıyor sobanın üstüne de koyabilirsiniz kendinizi sıca tutmanız lazım bitki çayları VS ben içemiyorum kullandığım ilaçlardan dolayı ama siz içebilirsiniz Bi engel yok ise tavuk suyu çorbası hem bebeğinize hem size şifa olur akşamdan boğazınıza vikis sürün sarın yatın hem burnunuza hem boğazınıza iyi gelir imaknozınz vara agece kendinizi terletebilirsiniz ama çocuga sürekli kalkıyorsanız yorganın içinden çık gir daha çok üşğfebilirsiniz uygun zamanda terletin onun dışında bunlar dinç olmanızı sağlar biraz ama en önemli tedavi bence antibiyotik enfeksiyon geçmese rahatlasanızda yeniler sürekli
(131 puan) tarafından
Öncelikle teşekkür ederim ilginiz için şimdi acile gitmeyi düşünüyorum inşallah bakarlar kombi ile ısınıyoruz evimizin ısı iyi ama bebeğimin atak dönemi dediğiniz gibi sürekli açıkta durdum uykudan kalkıp o sıra aldım hastalığı

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 99 göst.

411,979 soru

12,402,489 cevap

44,480 kullanıcı

Kategoriler

...