+2 oy
1,303 göst.
Diğer kategorisinde (1,935 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yani kızlar gece gece aklıma takıldı kaç gündür YouTube shorts tada karşıma çıkıyor bir yaşlı adam yok mezarda ses geliyordu yok mezarı açtık ters dönmüştü yok elleri tahtada idi falan siz bu tarz şeyler anlatan kişilere inanıyor musunuz 

28 Cevaplar

0 oy
(10,146 puan) tarafından
Herkes korkuyoruz diye kizmis sonuçta olecez Rabbim imanla ölmeyi nasip etsin korkunun ecele faydası yok hiçte korkmadım bende böyle şeyler çok duydum 
(1,935 puan) tarafından
Ben pek çevremde belki ani ölüm çok yok o yüzden duymadım
-Reklam-
0 oy
(13,609 puan) tarafından
Hiç mi işin yok buraya sormak yerine eşine dostuna sor!
0 oy
(673 puan) tarafından
Burdakiler ne nazlı ya ben burda korkulacak hiçbir şey görmedim.. ölüm bu hayatta ki en büyük ve sürekli hatırlamamız gereken bir gerçek..
(1,935 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(7,862 puan) tarafından
Böyle paylaşımlardan korkmuyorum ve böyle olaylara inanmıyorum. 
(1,935 puan) tarafından
Buda bir görüş
0 oy
(65 puan) tarafından
Kimileri korkuyorum demis kimileri inanmiyorum.   Kimileride uyari vermis.   Valla ben korkmuyorum inaniyorum da.  Insallah hayirli bir sekilde oluruz. 
(1,935 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(682 puan) tarafından
Ben kesinlikle inanıyorum ya. Mesela annem veafat ettiğinde gaslhaneye annemizi son kez görmeye gittiğimizde annem bize gulumsemisti 3 kız kardeşiz ucumuzde gitmiştik ve şahadet parmağını kaldırmıştı bu tür seylere kesinlikle inanılmali
(1,935 puan) tarafından
Ne güzel bir şey canım
(65 puan) tarafından
Ne diyon kiz gercekten mi.   Siz ne yaptiniz
(682 puan) tarafından
Birşey yapmadık mutlu olduk tertemiz öldü melek annem her gün rüyamda cennette olduğunu görüyorum. Rabbim herkese hayırlı ölümler nasip etin inşallah
0 oy
tarafından
Ölümden neden korkulur ki ölüm kötü birşey olsaydı Allahın resulü ölür müydü Rabbim bizi cennetine kabul eylesin Peygamberimize komşu eylesin Aminnn
0 oy
(7,116 puan) tarafından
Ben bazen kadavraları falan izliyorum. Hayret ediyorum gerçekten. Soruna gelecek olursak adamın görüp görmediğini bilemem ama kabir azabı olduğunu biliyoruz.

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 592 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Herseyimsinnn (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 857 göst.
6 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,250 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 243 göst.
8 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 558 göst.

411,363 soru

12,382,838 cevap

43,333 kullanıcı

Kategoriler

...