0 oy
377 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,150 puan) tarafından
Arkadaşlar kızımın boğazından nefes alıp verirken hırıltı geliyor ne yapmam lazm 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim kızımdan da geliyordu ne yapılması gerektiğini bilmiyorum ama 
-Reklam-
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Balgamdan olabilir belki. Ilık su içir sonra dizine yatir sırtına belinden baslayarak bileginle vur boynuna dogru balgami varsa atsin
(1,150 puan) tarafından
Atıyor mu öyle
(2,172 puan) tarafından
Hastalanmisti hırıltı vardı arastirdim bu sekilde yaptim direk kusarak balgami cikardi. Kendimi dunya olimpiyatlarinda altin madalya kazanmis gibi gururlu ve mutlu hissetmistim ☺️
(1,150 puan) tarafından
Ahhahahaha ne üigüzel
(672 puan) tarafından
Ilık su iyi geliyor ben akşam bilmeden denedim işe yaradı
0 oy
tarafından
Ben zeytin yağı veriyorum balgam var dir bnm  kızımdada var zeytin yağı veriyorum 
(1,150 puan) tarafından
İşe yarıyor mu
tarafından
Valla bi nebze  rahatlatıyor tabiki cnm burnu tıkalı bide bnm kinin asprotirle açıyorum burnunu 6.5 aylık kızım sonra burnun üstünü ve bogaz ve göğüs kısmını da zeytin yağıyla masaj yapıyorum en iyisi zeytin yağı dene  yani
0 oy
(3,444 puan) tarafından
Bı doktora götürup ciğerlerine baktır bence Allah korusun bronşit basalagici olabilir
0 oy
(17,344 puan) tarafından
2 gün önce kızım da da vardı tuzlu su yaptı eşim burnuna sıktık arkasından kustu hırıltısı kesildi ve burnu da açılmıştı 
(1,150 puan) tarafından
Ne kadar koydunuz suya tuzu
(17,344 puan) tarafından
Ben önce çay bardağında ayarliyordum tuzun tadı hafif yoğun olacak sonra boş burun spreyi şişesi var ona boşaltıp kullanıyorum ölçülü yapmıyorum yani
(1,150 puan) tarafından
Ya hemen etki ediyor mu
(1,150 puan) tarafından
Bi de spreyi içine nasıl koydun
(17,344 puan) tarafından
Foto attım yoruma canım bak
0 oy
(887 puan) tarafından
Balgam olmustr cnm bnmkide yedi aylik aylik almisti almmeye basladi bma simdide aynen hirilti yapiyo bogazi oksuruyor balgam atmaya calisiyo ama pek beceremiyor
0 oy
(17,344 puan) tarafından

image

şişe bu canım bardakta hazırlıyorum kapağını açıp içine boşaltıyorum 
(17,344 puan) tarafından
Şırınga varsa siringayla sık ben önce siringayla sıkıyordum
(1,150 puan) tarafından
Oda yok ki bsnde
(17,344 puan) tarafından
Yarın sağlık ocağından ya da eczaneden getir canım benim evde hep şırınga bulunur sende bulundur. Ben kızıma her akşam uyumadan önce sıkarım rahat uyusun diye
(1,150 puan) tarafından
Olur canm sağol çok
(17,344 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Benim oğlumun 3 aylıktan beri var kaç doktora götürdüm hiç bişeyi yok suan 5 buçuk aylık alerji testi yaptırmayı düşünüyorum uzun süren hırıltı ve öksürük alerjik olabiliyo sürekli burnunu temizliyorum ama tekrar tıkanıyo bazen hava verince rahatlıyo araştırma Hastanesi'ne sıra almaya çalışıyorum alerji testi için bakalım hırıltı hiç gecmiyo bizimde

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 548 göst.
13 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hilalalya (734 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 902 göst.
22 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,746 göst.
19 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Balkızın annesi (758 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 2,376 göst.
18 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Balkızın annesi (758 puan) tarafından soruldu

410,032 soru

12,327,955 cevap

39,154 kullanıcı

Kategoriler

...