Benim kızım var 5 aylık. Altlı üstlü oturuyoruz ama yememiz ayrı. 2 görümcem ve 2 kaynım var eşimle birlikte 3 erkek 2 kız yani.
Eşim en büyükleri 2 numara olan görümce evli 10 sene olmus evleneli diğerleri bekar.
Mesela küçük görümce heves ediyor bişey görüyo kızıma hediye almak için k.v engelliyo. Bebek almak istemiş napcak bebeği bosver diye aldırmamıs doğum gününde alırsın demiş. Tulum almak istemiş bosver artık tulum giymesine gerek yok diye aldırmamış. (Ne alaka bende anlayamadım)
Gecen kaynım hediye alcam dedi o hemen atladı bosver doğum gününde alırsın diye. O da tamam yarın doğum günü zeynebin götürelim alalım dedi ertesi gün tık yok eminim engelledi yani.
Evli olan görümcem bi kaç tulum kıyafet falan getirdi onları kendi almıs gibi sayıyo ama onun evi ayrı değil mi. Bir mi sayılır kendi parasıyla alıyo o.
Sırf ona inat olsun diye kızımın doğum gününü kendi memleketimde yapasım var. Bana diyo ki komşuların verdiği paraları harcamıcakmısımda üstüne o da katıp bişey alcakmıs. Gelde tartısma. Sonra ben kötü gelin oluyorum