0 oy
358 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Benim kızım var 5 aylık. Altlı üstlü oturuyoruz ama yememiz ayrı. 2 görümcem ve 2 kaynım var eşimle birlikte 3 erkek 2 kız yani. 

Eşim en büyükleri 2 numara olan görümce evli 10 sene olmus evleneli diğerleri bekar.

Mesela küçük görümce heves ediyor bişey görüyo kızıma hediye almak için k.v engelliyo. Bebek almak istemiş napcak bebeği bosver diye aldırmamıs doğum gününde alırsın demiş. Tulum almak istemiş bosver artık tulum giymesine gerek yok diye aldırmamış. (Ne alaka bende anlayamadım)

Gecen kaynım hediye alcam dedi o hemen atladı bosver doğum gününde alırsın diye. O da tamam yarın doğum günü zeynebin götürelim alalım dedi ertesi gün tık yok eminim engelledi yani. 

Evli olan görümcem bi kaç tulum kıyafet falan getirdi onları kendi almıs gibi sayıyo ama onun evi ayrı değil mi. Bir mi sayılır kendi parasıyla alıyo o.

Sırf ona inat olsun diye kızımın doğum gününü kendi memleketimde yapasım var. Bana diyo ki komşuların verdiği paraları harcamıcakmısımda üstüne o da katıp bişey alcakmıs. Gelde tartısma. Sonra ben kötü gelin oluyorum 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

8 Cevaplar

0 oy
(14,159 puan) tarafından
Uh yaaa ne değişik insanmış kız Allah yardımcın olsun bir de bebeğe gelen parayla hediye mi alacakmis
tarafından
Ee alçak tabi sonra bakın ben bunu aldım diyecek sjsjsj
(14,159 puan) tarafından
Garip vallahi
tarafından
Ben ne yapacagımı bilmiyorum artık. Aşırı heves ediyor kendi kız kardeşi pasta ile torunları ile foto çekilip koyuyo bende ona inat olsun diye kendi memleketime gidicem doğum gününde.
(14,159 puan) tarafından
Heves ediyorsa yapsın o ne öyle yapılana da engel oluyor
tarafından
Ay bence de ya herşeye karışmak ne.
Çocuğa gelecek şeylere engel olması çok yanlış ya. Bende söyle niye böyle yapiyon diye tatlı dille sor
-Reklam-
0 oy
(368 puan) tarafından
İşin iş. Seninde hayatını maf eden biri var malesef ki. 
tarafından
Aynen malesef eşim için yuvam için katlanıyorum
0 oy
(2,992 puan) tarafından
Burdaki kaynana postlarıni ağzım açık okuyorum yani anlamıyorum nasıl kaynanalariniz.var valla kaynanamı öpüp tepeme koysam yeridir 
tarafından
Böyle huyları yoksa iyi geçin tabi ben daha buraya yaptıklarının bi kısmını yazıyorum herşeyi yazsam ohoook
(2,992 puan) tarafından
Ay hayır yok tabiki aksine çocuğa hediye gelen paraları eşime değil hep bana verir.
0 oy
(1,945 puan) tarafından
Evlat olsa sevilmez denen bu olsa gerek. Yüzünde nurda yoktur onun:)
tarafından
Çok gıcık biri gerçekten.
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Tabi canım oldu sen büyümüşsün kaç tane sahabe bnm çocuğuma alinandan alınacaktır parasından yani hayırdır kendini ne sanıyorsun derim çok merakı varsa doğursun bida hiç hazetmem annem bazen ben nazliyi götüreyim sen rahat et dee gözüne güvenmeye cocuk yapmasın bkamicam çocuğu ben dogurmuyorum abim kızını annem bıraktı hep saçma sapan iş ikinciye  hamileyim kizim 27 aylik annem aklına girme derdinde gel ben seni götüreyim onlar başka cocuk alçaklar mis diye 3 gün kaldı çocuğun psikolojisi bozuldu doktoraya götürdüm yani azına geleni derim sen Allah razı olsun bu yasa getirmissin kendine bak çok merakın varsa babama de cocuk yapın dedim yani hiç acımam isterse küssün cocuk benim ev benim k.b yani.
tarafından
Sen benden de sert konuşuyorsun valla helal olsun :)
(4,061 puan) tarafından
Iyiligime çok iyiyim ama evime eşime çocuklarıma işime karısını asla affetmem babaannem solsun babaanneme çekmişim Çerkeziz hic affetmez di bende bu konularda affetmem:)
0 oy
tarafından
Yoo kendi evinde yap çağırma benim işime karışmaya çalıştı aldı boyunun ölçüsünü o bana uyarsa bende uyarım ama kendimi ezdiremem
tarafından
Bende öyle düşündüğüm için hiç anlaşamıyoruz brni de yönetmek istiyo
tarafından
Anlaşma sanki çok gerekli ben hiç gelip gitmiyorum kafam rahat gelince de çay içiririm başka da bişey bulamaz evimde tanımadığım insana dayar doserim evde ne varsa ona günahimi vermem
0 oy
(4,660 puan) tarafından
Şu torunun parasına göz koyan kaynanaları da Allah bildiği gibi yapsın. Hayır de ben istediğim gibi kızıma harcıcam de. O isterse alsın isterse almasın. Hay Allah'ım yaa
tarafından
Benim kşmseden bişey beklediğim yok yani görümcemde kaynımda kendileri heves ediyolar milletin hevesini de kırıyo. Ayrıca biz aile değil miyiz benim çocugumun eksiği varsa babanne olarak sen tamamlıcan tabi elden mi isteyeyim benim kendi ailem dünyaları tasıyo o zaman ses çıkarmıo
0 oy
(673 puan) tarafından
Her şey tamam da komşu parası ne alaka kız gelir gelmez harca gitsin
tarafından
Harcıyorum zaten mutlaka bi şey oluyo alınması gereken bende harcıyorum ama kızıma yani. Mesela şimdi asırı saşya akıtıyo arkası naylonlu önlük almam lazım napayım yaa harcanıo :))
(673 puan) tarafından
Ahahah iyi iyi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 328 göst.
0 oy
2 cevap 128 göst.
0 oy
8 cevap 277 göst.
30 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Nefise27 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 539 göst.