Kizlar beni bir arkadasim vardi o kadar yakinda degil aslinda ama konusuyorduk arada sonra ben kotu donemdeyken ondan cok fena kirilmistim kanamalarim olan donemde bana bebegi aldir o cocuk olursada hasta olur demisti .4 5aydir telefon etdi acmadim yazdi cevap vermedim okumadan sildim mesajini.simdi mesaj atmis yuregim el vermedi cevap verdim.neyse cok uzuldum 8 8aydir bebek istiyorlar evli hamile kalamiyor .sorun ne dedim yumurta catlamiyormus dedi.acaba buyuk bir sorunmu ?oyle olup hamile kalan oldumu aranizda yada bisey onerirmisiniz?cok uzuluyorum Allah herkese tatdirsin annelik duygusunu bu konuda cokk hassasim cokkk.girdim yotube deli gibi arastirma yaptim ne onere bilirim diye bulduklarimi omada atdim ve doktor onerdim kendi doktorumu.sizin bir oneriniz varmi?bide yarin doktora gidiyorum bende benim icinde dua edinyarin gunorta donerim hayirli guzel haberlerle insAllah
YouTube de birgebeningünlüğü. Ebru Ceylan kanalına baksın. Orda yumurta çatlatma masajı gösteriyor. Allah'ım hakeden her kadına anneliği nasip etsin.
1,494,062 soru
24,409,672 cevap
350,813 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın