0 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben gurbetteyım eşim polıs, annem babam 5 senede sayılı geldıler, babamlar suan burda 2. Gelıslerı onlarla ılgılenıyorum, kardesım de var halıyle gun ıcınde hep mesgulum sagolsun cocukla babamın eşi babam kardesım hepsı ılgılenıyor ama bende hep hırseyler yapıyorum, 2 gundur annem aramıyor arıyorum acmıyor delırdım korkudan ananemı aradım actı, annem nerde dedım yanımda kahve ıcıyor kızım noldu dıyor, annem aldı telefonu nıye acmıyorsun dedım eee sen mesgulsun, mesgul etmeyeyım daha fazla dedım dıyor, babamların geldıgı aksam sofrayı kurarken benı aramıs bende duymamısım sonrasında anne sofrayı kuruyordum dıye mesaj atmıstım o yuzden acmıyormus,bır de oyle kotu konusuyor kı benımle ne ne oldu uff tamam sus, ben lohusayken de geldıgınde 10 gun durmadı kutu kadar evınde sıkıldım hapıs gıbı dıyıp gıttı, hayatımda sunun yarısı kadar muameleye padısah olsa katlanmam, ben ne yapmalıyım, nasıl gecıcek bu durum

8 Cevaplar

0 oy
(2,367 puan) tarafından
Mesefa koyarak mutsuz.olacaksin sürekli konuşursan özele gel istersen benim ailemde öyle sürekli eşim yuzume vuruyor 
tarafından
Benım eşim yuzume vurmaz, hıc lafını yapmadı sagolsun ama benım kanıma dokunuyor artık
-Reklam-
0 oy
(7,768 puan) tarafından
☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️
0 oy
tarafından
Sanki kiskanmis gibi
(1,383 puan) tarafından
Uzanmış ateş kuslarini izliyorum  esmoşum ❤️❤️ birazdan çay koyucam benim herif gelecek az sonra ☺️
tarafından
Ohhhh ama.bugunn yalı çapkını var onu telden izliyorum

Banada ordan bir bardak yollasan
(1,383 puan) tarafından
Tamam balım soğuk mu olsun su

Bu film yeni başladı birkaç bölüm oldu birazda dramatik bir film hoşuma gitti
Yalı capkınını izliyordum o biraz cozuttu ondan bıraktım o filmi ☺️☺️
tarafından
Çok heyecanlıydı valla
(1,383 puan) tarafından
Kız evde çoluk çocuk var bazı sahneleri hiç hoş değil hshshs
0 oy
(1,907 puan) tarafından
Canımm. Şu an babamlar orda diye yapıyordur öyle. 

Önceden de öyle miydi yani hep mi öyleydi? 

Malesef ki mutsuz olan kişiler mutsuzluğunu sevdiklerine de yansıtarak onları da mutsuz ederler. Biliyorum benim de bir kaç tanıdığım var. Ve senin ki anne öyle olunca gerçekten çok daha yorucu ve yıpratıcı oluyor. Gerçek anlamda ya görmezden geleceksin yada kabul edeceksin. 

Ama düşünüyorum insan annesini de görmezden gelemez ki. 
0 oy
(11,936 puan) tarafından
Annen sanırım en başta babanla eşinin gelmesini kiskanmis gibi.gerci doğumda da durmadı.  Diyorsun.ne yazikki bazı anneler doğumla anne olamıyor.
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Bence baban ve eşi ordayken arama o da onu takmış olabilir. Yaptığın bir yanlısda yok bu şekilde trip atıyorsa biraz kendi haline bırak. Siniri geçsin senden çıkarmasın. İnşallah düzelir. Zaman herseyin ilacı. Bırakmak lazım zamana diye düşünüyorum. Biz de anneyiz ve bizim en büyük sorumlulumuz evlatlarımız. Ben üst soyda bir problem varsa araya da girmiyorum. Üst soydan ben sorumlu değilim alt soydan ben sorumluyum.
0 oy
(982 puan) tarafından
Eşim behci cnm karakolda annem hamile iken arardı bakmadigim olurdu mesguldun o yüzden aramıyorum dedi iki gün aramadı gurbetteyim bende çok şükür aştık biz o durumları aileme ben yazın gidiyorum kışın onlar anlaşma yaptılar eşim ile ben likusalik sendromunu ağır atlattım için ailemde üstüme çok düşkün eşimde şimdi gelirler sık sık çok şükür 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 376 göst.
16 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (303 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 170 göst.
27 Haziran 2023 Diğer kategorisinde cansel35 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 376 göst.
20 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,085 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 332 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ofofof (15 puan) tarafından soruldu

410,140 soru

12,332,484 cevap

39,271 kullanıcı

Kategoriler

...