Kızlar merhabalar biraz uzun olcak lütfen okuyun ve akıl verin. Simdi biz 1 sene oldu bi daireye oturduk ev sahibimizin kizi var 23 yasında ust katımızda oturuyorlar ve lokantalari var. Esimin dükkanın karsisinda esim surekli ordan yemek yiyordu kizda haliyle orda oluyordu. Ben doğum yaptim ilk zamanlar yanima geliyordu bana cocuk tatli gelir eşini unutursun vs bunun gibi sorular soruyordu. Aklima hic kotu bisi gelmiyordu. Lokantada esim yemek yemeğe gittimi bi konu konusuldumu gelip bana anlatıyordu. Ertan abi de tavuğu cok seviyor yok makarnayı seviyor yok sunu yapti yok bunu yaptı vs. Ben her dk esimle konusan biriyim ve biliyorum ne olduğu. Neyse geçenlerde esim arabayi kapinin önünde calistirken cikti bu yuruyerek gidiyordu esim bunu yari yolda aldi kendi gözlerimle gördüm. Esime sordum soğuktu babasi beni gördümu yarı yolda aliyor ondan aldim dedi. Neyse bi kac kere bu esimle ayni anda cikmaya basladi birlikte gideriz filan die mdüşünüyor ne yaoiyor bilmiyorum.ben arabaya aldığı icin sinirlendim ve esim yolunu değiştirdi sürekli bir daha almadi. Bi gun eşim cikti aceleyle buda cikti yukardan esim hemen arabaya bindi gitti bu annesine yukardan konusuyirlar duyuyorum anne yaa gitti acele etsene filan diyor annesi ilin arabasinda ne isin var yürüyerek git diyor. Neyse boylr bi kac defa yaşandı bu sefer sinirlendigim icin esime arabayla gitmesine musade etmedim esim ise 9 da giderken ayni zamanda cikiyordu simdi arabayla gitmediğini bildigi icin 10 gibi filan gidiyr ise. Neyse sabah kar yağmış esimle bahceye ciktik esim ayaklarıyla kalp yapti büyük esim ise gitti ben iceri girdim 5 dk sonra cikti kalbin uzerinde dolana dolana kalbi bozdu sonra ise gitti. Kafayi yiycem acaba kizin esime ilgisi mi var. Esimin bana olan ilgisi güzel eksilen hoc bisi yok hatta brn bunlari sorun ettigim icin artik o lokantaya gidip yemek bile yemiyor bazen para isi oldumu gidicem diyor ve beni arayip cebine koyuyor çünkü yenj doğum yaptim bunu stres yaptığım icin beni yumuşatmaya guven sağlamaya çalışıyor. Böyle tipleri görmüştüm bekarken simdi basimda ne yapmam gerek kızlar cok ku kafaya takiyorum acaba. 2 aylik bebegim var bazen stres yapiyorum sutum bile kesiliyor.