0 oy
273 göst.
Diğer kategorisinde (601 puan) tarafından
23 haftalik hamileyim dikişlerim bugün cook agriyor sabah saat 11 den beri yatiyorum eltim evimi süpürdü

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sezerynimi cnm
tarafından
Sancım cok fazla vardı dikişlerimin patlama olasigi vardı
(601 puan) tarafından
benim oglumda öyleydi ama seninki gibi cok erken zamanda baslamadi benim oglum tersti ve tekmeleri dikislerime oluyordu milim kalmis dedi doktor patlamasina aldi ama senin cok erken bebegin nasil oldu peki küvezde cok kaldimi
tarafından
28gun kaldı 2kilo 120gr doğdu ve ablasida 35te doğdu sagdce oğlum 1ci bebek vaktinde doğdu bnim 2ci gebeliktedede iç diksler incelmişti
(601 puan) tarafından
benim lik 35 de dogdu kordon dan dolayi ikincide dikisten dolayi 36 bakalim bu ne zamn olacak
tarafından
Anladım cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben anlamadım hamilelik ve dikisler derken
tarafından
İkinci gebeliği belliki
(601 puan) tarafından
3ncü gebeligim ilk ile ikinci arasinda 5 yil vardi ama ikinci bebegim daha 10 aylikken hamile kaldim doktor yüzünden simdi 23 haftaligim
tarafından
Hiii anladım canım şimdi badem yagi falan kullanabilirsin aslinda biraz yumusatir
(601 puan) tarafından
bilemiyorum ki dıştan agrimiyor içten agriyor iyi gelirmi ki
0 oy
(454 puan) tarafından
Bende 2.ye hamileyim 12 ay arayla  belim ve kasıklarım ağrıyor  25 haftalık daha şimdiden çok ağrıyor dikislerde şimdilik bişey yok Rabbim yardımcımız olsun 
(601 puan) tarafından
amin valla öyle benim biraz doktor yuzunden oldu yoksa cocuk dusunmuyordum bir sure bebegim kucuktü
0 oy
tarafından
O ağrı gerçekten zor canım ama yürümeye çalış yürüdükçe çabuk iyileşirsin Ben de öyleydim çok zorlandım ama ne kadar yürürsen o kadar çabuk iyileşir yara. Zor olur evet biraz kalkarken falan ama ben 2 hafta boyunca elimle karnımı tutarak yürüdüm.
(601 puan) tarafından
canim ben daha simdiden agriyorsa doguma kadar daha kötü olurum iyilesmek yerine
tarafından
Allah kolaylık versin  cnm o dikisler zor.İnsallah fazla zorlamaz seni.
(601 puan) tarafından
amin insallah yarin acaba doktorlar varmi bilmiyorum bugun hastaneyi aradim ama doktoruma baglanamadim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 616 göst.
4 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mervebykdg (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 587 göst.
1 Ağustos 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 297 göst.
0 oy
5 cevap 246 göst.
6 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (740 puan) tarafından soruldu