Kızlar ben bebek olacak para lazım ivira zivira para harcamayalim paramızı hesaplı harcayalim derken eşim har vurup harman savuruyor ne yapmam lazım var mi benim gibi olan
İhtiyacım var de al bi kenara koy canım yada para hesabını sen yap konuşun erkekler biraz tutumdan anlamıyo
evet ben. yapacak bişey yok elde avucta bitti. şimdi bin pişman toplamya çalışıyo beceremesede. akisa bıraktım stres olmaktam biktim.
insanin huyunu degistirmek cok zor benim babam da oyleydi annem yillarca ugrasti ama adam dayanamiyordu gereksiz seyleri alip geliyordu yani simdi hiraz daha iyi kavga ede ede biraz duzeldi ama yillar gecti tabi :)
Allah yardimcin olsun canim esimden en memnun odlgm konulardan biri de bu valla hic car cur etmez maasini alir gelir yanimda hesaplar alacagni verecegini nerete ne ayircagni sumur yaginda kavrulmayi bilir insallah en kisa zamanda o olgunluga erisir esinde rahat edersn
Bnmkide oyle kndine bi hesap ac bankadan esinin elinden al parayi git yatir hesaba istersen haber verme ama gizli saklim olmasin dersen haber ver ama dokundurma benimki anca araba kiraliyodu cocuk olck diyodum benzin bitti diyodu:)))))))
Valla benim eşim çok tutumlu eline geçeni bankaya atar ki çocuk olack diye eve her maaşında 300 tl lik gaz alır bebek kısa denk geliyor usumesn diye bnden çok tutumlu eşim şimdi bide kumbara yaptı 5 10 lira içine atıyor bu para oğluma die ")
Canım sen de harca o zaman hiç değilse zoruna gitmez.. Huylu huyundan vazgeçmezmiş. O harcayacağına sen al yavruna istediğin şeyleri para bitince ister istemez o frenlemek durumunda kalacak :) bu halinle hiç kendini üzme
Eşim de ben de tutumluyuz ne doğru düzgün üstümüze kıyafet alıyoruz ne başka birşey biraz da sıkışık durumda olduğumuzdan kaynaklanıyor ama şuan tutumluluktan çok savurganlığımızın cezasını çekiyoruz kaynım düğün yaptı kışın taktık dolarları miye takıyorsak tek birikmişimiz o halbuki sonra kaynım yine abi sıkıştım bi bin lira dedi elimizde vardı verdik eşe dosta hediyeler her davete baklava börekle gitmeler derken şimdi kimseye muhtaç olmayalım diye dua ediyorum her akşam bizden para isteyenler tatillere bilmem nerelere gitti biz ağzımızı ayırdık baktık bu yaz ama akıllandım eşime de söyledim artık kimseye beş kuruş vermek yok.
1,491,932 soru
24,378,658 cevap
348,537 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın