0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (169 puan) tarafından
Isimler çocuk karakteri üzerinde çok etkili olduğunu dusunuorm tabi istisnalar kaideyi bozmaz .  Sakin ılımlı olumlu diye düşündüğünüz kız erkek isimleri varmıdır ? 

6 Cevaplar

0 oy
(3,015 puan) tarafından
Benim çevremde ağır isimli olanlar var ağır olması gerekirken çok civiklar..
-Reklam-
0 oy
(1,409 puan) tarafından
Ebced hesabına göre isim koyanlar varmış  bilemicem nedir ama 
0 oy
(54,526 puan) tarafından
elosum sakin uyumlu arada cadiligi tutuyo ama olacak o kadar ☺️
0 oy
(612 puan) tarafından
Kızımın ismi Betül, hem namuslu kadın demek hem de ağaçtan ayrılan köklenen fidan demek iki anlamı da çok hoşuma gitmişti. Kızım 32 aylık yabancılara karşı hem temkinlidir. Kendini güvende hissetmeden çok iletişim kurmaz. Çekingen değil aslında ama önce bı durum kontrolü yapması gerekiyor :) kafeye falan gittiğimizde gidip siparislerimizi verir, hesabı falan ona odetiyoruz, kendisi gidip tek başına halledebiliyor tek sorun boyu kısa olduğu için kasaya ulaşamıyor:) ama isimle mi alakalı yoksa mizacı mi öyle denk geldi bilmiyorum 
0 oy
(984 puan) tarafından
Zeynep ismim cnm annem der ismi çok ağır geldi der bana 

Oğluma Hamza koyduk oğlum çok uslu 1 yaşında doğduğundan belli hiç yormadi gaz sorunu hariç ve şuan kendi odaya gider yatağa yatar uyur Rumeysa ismi kardeşim çok uysal Habibe annemin ismi iyimser olumlu ağır başlı Serkan abimin ismi ağır başlı efendi Selahattin eşimin ismi ağır başlı sakın yapıya sahip dindar isminin anlamı çok doğru cnm isimler etki ediyor 
0 oy
(5,753 puan) tarafından
Bence isim konusu iyi düşünülmeli ahirette onun bile hesabi kiz  ismi Zeynep erkek icinde Omer faruk diyorum 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 570 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gurmeanne (769 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 231 göst.
24 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde 23Zeynep23 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 398 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 189 göst.
19 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nabercinim (304 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,582 soru

24,416,936 cevap

351,305 kullanıcı

...