Bacım k.b ama çok ğüldüm buna benim Bi küçük kız kardeşim var 4 yaşında yeminle evin içinde tek başına ben baktım hep ona şimdi büyüdü yeminle senin aklına bile ğelmeyen lafları söyler şok olursun maşallah o cadı mı cadı yani diyeceğim o içten gelicek biz bizimkine hiç birşey demedik daha 4 yaşındayken bile babama para hesabı yapıyor ordan düşün bak
Anladığım kadarıyla özgüvenli tuttuğunu koparan olmasını istiyorsun.
Tabikide ilgi olmalı ve o çok gürültü yaptığında veya dikkat çekmeye çalıştığında asla ve asla onun susması için sindirmeye çalışmamalısın yani özgür olmalı:) istediği herşeyi yapabilmesi için ona fırsatlar sunmalısın
O sana bişey gösterdiğinde veya sorduğunda çok iyi ilgilenmen gerekir insanlarla kaynaşmasını sağlaman gerekir konuşmayı öğrenince ve baskıyla büyümeyen Bi çocuk ilerde de ona en ufak yapılacak Bi kötülükte durumda ortalığı birbirine katar
Sindirilerek ilgisiz ve baskıyla dayakla büyüyen Bi çocuk sessiz içe kapanık duygusal yönden savunmasız özgüvensiz büyür. Ben böyle düşünüyorum
Belki bazıları şimarık olur öyle yaparsak diyebilirler ama sessiz pasif korkak ürkek çekingen içe kapanık özgüvensiz ve kendisine öz saygısı olmamasından sa şimarık olmasını tercih ederim.
Off bnde tam tersini istiyorum yaa benim oğlumda tek büyüdü dede hala falan görmedi ama yabancıyla bile konuşmaya çalışıyor. Her çocuğun karakteri kişiliği farklı oluyo canım senin yapabileceğin bişey yok sadece öz güvenli bi çocuk yetiştir içine kapanık olmasın okadar
Cadilik mi ogretiyon kucucuk bebege o biraz kisilik meselesi ayni ortamda buyuduk kardesim ben sessiz sakiniz en kucugumuz cadolozun onde gideni ki biz dha cok disarda aktiftik.
Bende deli dolu cilgin asiri ozguvenli olsun istiyorum kizimi
Yaramazlık yapinca hiç sınır koyma çok naif davranma bak nasıl cazgır canavar cadi okuyo ) Benm oğlum şuan öyle ) hoşuma gidiyo ama yoruyo baya
1,490,018 soru
24,352,276 cevap
346,539 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın