+1 oy
290 göst.
Diğer kategorisinde (11,688 puan) tarafından
Sıfır olamadan gönderilebilecek eşyalar ayakkabı ,mont ,bahteniye gibi maddelermis.gerisi ayırmak zor olduğu için ve en acil olan ihtiyaçların bu olduğu için ilk olarak bunlara yoğunluk verilmis.bende bir tane var aman şimdi bazayi mi açayım demeyin.sizin göndereceğiniz bir bot o depremde koşarak yalınayak çıkan bir miniğin ayağını isitabilir.en çok bebek bezine mamaya vb bebek ve çocuk ihtiyaçlarına ihtiyaç varmis

2 Cevaplar

0 oy
(7,106 puan) tarafından
Kızımın kuculuklerini bebek eşyalarını gönderdim araya sıkıştıririm demiş muhtar ne kadar yardım o kadar çok kişiye ulaşmak 
(11,688 puan) tarafından
Aynen öyle.bizim mahalle tirimizda bir saate çıkıyor ihsallah.
-Reklam-
0 oy
(7,035 puan) tarafından

image

su fotoyu buraya brakiyorum şükür evsiz değiliz ama evlerimize gidemiyoruz ne halde olduğunuzu gorun bilin ne olur yardıma ihtiyacı olana el uzatın bizim şükür bir şeye ihtiyacımız yok aksine elimizde olanla paylaşmaya çalışıyoruz sadece tedbir amaçlı evlerimize giremiyoruz ama bizden beter durumda olan binlerce çocuğa sizde el uzatın 
tarafından
Oyyy kuzum benim dualarım sizinle Rabbım yar ve yardımcınız olsun inşallah ☹
(11,688 puan) tarafından
Rabbim yardimciniz olsun
(6,939 puan) tarafından
Ayy offf şu çocuklara içim gidiyo içim dualarımızdasınız kuzum:(((
(7,035 puan) tarafından
Bide çocuklarım sünnetli yaraları daha iglesmeden yavrularım sünnet olur olmaz düştük sokaklara

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 596 göst.
0 oy
9 cevap 357 göst.
2 Mart 2023 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,688 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 375 göst.
24 Ekim 2021 Diğer kategorisinde ✨Lavinia✨ (5,331 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 815 göst.
23 Ekim 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,838 soru

12,162,837 cevap

36,609 kullanıcı

...