+2 oy
873 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Aman sanki göndersek oraya mı gidiyor. Devlet baksın işi ne. Bu laflar ne can yakıcı. Denizlideyim gram etkilenmedik daha. Bin şükür demeye utanıyorum. Kimi eşim kızar diye göndermiyor kimi bana lazım olur diye. Allah askına bugün varız yarın yok. Kıyametin fragmanı var önümüzde görmüyor muyuz. Utanmasam altımdakı dona kadar yollarım. Benimde imkanım yok. Kiradayız buz dolabında başka esyam yok. Kira evi eşyalı. Kızım var 1.5 yaşında. Eşim tek çalişiyor. Kredi kartım full. 

Hiçbirşey bahane değil ya değil. Ona diyorum hadi bir olalım yok buna diyorum yok. Allah bilsin artik ne diyim. Sıcacık evlerimizde oturuyoruz daha ne isteriz allahtan. Evet gerekirse yargılıyorum. Bir olalım birlik olalım bugün bari bunu başarabilelim. Ağlamaktan canım çıktı hepimiz aynıyız. Gidemiyoruz birşey gelmiyor elimizden. 2 taneyse elinde birini göndermekten kimse çekinmesin nolur. 1 çift çoraba muhtaçlar. Aman 2 parça şey göndersem nolur demeyelim çok şey olur yardım edelim nolur. Yetmiyor yetemiyor bir iki derken dağ olur.. 

32 Cevaplar

0 oy
(829 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum bizde deprem bölgesindeyiz dün Twitter de biri şu yorumu yapmış 112 telefonlarını meşgul edin kimse ulasamazsin tüm Kürtler ölsün oyları azalsın HDP nin böyle bir zihniyet varken asla birlik olamayiz. Eşim kurşunlandı bı hafta önce yatalak yürüyemiyor bı dünya borcta ordan eklendi ameliyat vs ilaç vs deprem oldu konteynera sığındık hala da sallanıyoruz ev aldık bır sürü de borcumuz var bı kızım var hamileyim kızımın hiç kullanılmamış kıyafetlerini bez mama bı miktar da para gönderdik
tarafından
Ne büyük gönlün varmış. Allah bin kere razı olsun senden. Rabbim yardımcınız olsun insallah
(829 puan) tarafından
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ulkece zor günlerden geçiyoruz
-Reklam-
0 oy
(1,142 puan) tarafından
Valla ben de para olarak güvenmiyorum kurumlara.hepsinin gittiğine de inanmıyorum.

Ama direk belediyelerden giden yardım kolileri ayrı.

Ona da çoğu belediye 2.el kıyafetleri ürünleri almiyormus.gururlari incinirmis.saçmalik 
tarafından
Bazı yerler temizse aliyor. İmkan yok nasıl alalım sıfır Valla kendim giymeye kıyamadım onları bile koydum. Feda olsun. Yeterki sıcak tutsun kar kış. Düsündükçe deliriyor insan
0 oy
tarafından
Vallahi bir yorumda daha yazdım hiç bir şeye bakmadan gönderdik herşeyi şuan o insanlar mahvolmuş durumda. Kızıma daha geçen hafta alışverişten aldığım eşyaları bile gönderdim. Allah'ım inşallah yerine ulaşsın çocuklar üşümesin aç kalmasın. Anne babalara dayanma gücü versin.
tarafından
Allahım razı olsun senden insallah
tarafından
Cümlemizden canım. Keşke daha fazlasını yapabilsek
0 oy
(51,904 puan) tarafından
canim.toplaniyo.bizim.burasi ilce bir cok yerinde toplandi tirlarla cikti yola ama.cok uzak ha deyince ulasmiyo ki keske hemen gitse
tarafından
10 kişiden 9 u değil 10 u verse bugün neler olur neler.
0 oy
(796 puan) tarafından
Sms ile bag8s yapmak istiyorum dunden beri mesajlar gitmiyo basarisiz yaziyo bol dua okuyorum ALLAH yardimcilari olsun
tarafından
Amin canım. Dün mügeye attim oluyordu ama bugün atmadım
(796 puan) tarafından
Dunden beri ugrasiyorum olmuyo ya
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Öyle canim hepimiz aynı bizde elimizden gelenin fazlasını yapaya çalıştık erzak eşya yorgan yastık battaniye lojistik firmamız var kendi ailemin onlar tirlarimizi ücretsiz olarak yola çıkardık 3 gitti 3 de bugün akşam yola çıkacak bez mama ne aklına gelirse az deme 1 beze bir corab ihtiyaç var şuan parada gönderdik allahim ins ihtiyaç sahiplerine ulaşır diye dua etmekten başka çaremiz yok ben dünden beri yemek yiyemedim şu içemedim uyku desen yok hamileyim kizim küçük olmasa çıkıp gidicez gerçekten çok zor allahim hepsinin yardımcısı olsun jns
tarafından
Allah bin kere razı olsun sizden insallah
(4,060 puan) tarafından
Allahim hepimizden razı olsun elimde fazlasj olsa yollasam keşke yakınımda olsun evimizde açarım yavrulara Hele hastanede anne babasız kalanlar hepsini alır bakarım düzenlene kadr ama elimden bjakdr geliyor hatta hiç bisi yapmamışım gibi hala eksik hissediyorum yemek yemek ısınmak beni suçlu hissettiriyor allahim hepsinin yardımcısı olsun ins gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaşır yolladiklarimiz
0 oy
(2,554 puan) tarafından
Aydindayim eşim bebek bezi ve mama alıp verdi baya yola çıkacak bugün.
tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
tarafından
Kartımdan sadece 50 tl vardı onuda gonderdim afada kıyafet olarakta  kaban kazak falan elimden geldiyse gonderdim çok etkilendim bu depremden 
tarafından
Rabbim razı olsun senden
0 oy
(3,188 puan) tarafından
Ankara'dan bizde elimizden geldiğince kıyafet ve erzak yardımı yolladık İnşallah kısa zamanda ulaşır
tarafından
Allah razı olsun bin kere
0 oy
(643 puan) tarafından
Deprem bölgesindeyim çocuklarınızın eski kıyafeti olur. Bez süt battaniye o kadar ihtiyacımız var ki özellikle çocuklar için yardımınızı duanızı eksik etmeyin
tarafından
Rabbim yanınızda olsun.. Biz elimizden gelince sizin yanınızdayız
0 oy
(874 puan) tarafından
kardeşimle ortak koliler hazırladık bebek bezi maması battaniyesi gönderecez inşallah bir battaniye bile o kadar şuan işe yarıyor ki onlar için bu az bu işe yaramıyor dememek gerekiyor 
tarafından
Allah razı olsun insallah
0 oy
(6,099 puan) tarafından

Esime dedim afata yolladık bin tl   oyle oyle birikicek yaraları hep beraber saricaz esim yurtdışında gelince yine kızilaya yardim kolileri vericez Allahın izniyle bebek ürünleri olacak çoğu rabbim enkazda olan kardeşlerimize dayanma gucu versin rabbim:(

tarafından
Allah razı olsun insallah canım.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 286 göst.
9 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,429 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 340 göst.
27 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,227 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 133 göst.
8 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 335 göst.

411,372 soru

12,383,057 cevap

43,348 kullanıcı

Kategoriler

...