Aman sanki göndersek oraya mı gidiyor. Devlet baksın işi ne. Bu laflar ne can yakıcı. Denizlideyim gram etkilenmedik daha. Bin şükür demeye utanıyorum. Kimi eşim kızar diye göndermiyor kimi bana lazım olur diye. Allah askına bugün varız yarın yok. Kıyametin fragmanı var önümüzde görmüyor muyuz. Utanmasam altımdakı dona kadar yollarım. Benimde imkanım yok. Kiradayız buz dolabında başka esyam yok. Kira evi eşyalı. Kızım var 1.5 yaşında. Eşim tek çalişiyor. Kredi kartım full.
Hiçbirşey bahane değil ya değil. Ona diyorum hadi bir olalım yok buna diyorum yok. Allah bilsin artik ne diyim. Sıcacık evlerimizde oturuyoruz daha ne isteriz allahtan. Evet gerekirse yargılıyorum. Bir olalım birlik olalım bugün bari bunu başarabilelim. Ağlamaktan canım çıktı hepimiz aynıyız. Gidemiyoruz birşey gelmiyor elimizden. 2 taneyse elinde birini göndermekten kimse çekinmesin nolur. 1 çift çoraba muhtaçlar. Aman 2 parça şey göndersem nolur demeyelim çok şey olur yardım edelim nolur. Yetmiyor yetemiyor bir iki derken dağ olur..