6sinda gece 4;17 de dolap salandi yatak gitti geldi kalktik hemn alabildgmz mama kıyafet aldm inerkn komşu girek dedi eve dışarı da firtna vardı hava -10 derece girdik hirayi yatağa koydm yeniden salandi
Dayimlra guttik ora tek katli diye sabh 12 de geldik hira uyudi esim koltuğa uzandi ben elimde tl vardi bırakıp uycaktm hanpe beni aldi karsiya savurdu esime dedm deprem oluyor uyandi hirayi al kac dedi yataktdan aldim yere dustum kalkmıyorm adim atamıyor savrulup duruyorz bina yan yatti nefes alamıyorum Allah'ım kizmn huyu suyu hürmetine ailemi koru benden alma onalri onlardan baska kimsem yok benm dedim yalah hirayi aldim iniuuorm ayagimda ince bir çorap ayakbi bile yok merdivenleri 3 er 3 er iniyorm ayagimin altindan düşüyor merdvn dedim apartman yiklck kapimzn onu toplnma alani oraya ineym yok inemiuirm düştüm kalktim indik kizmn sirtnda takimi var bırseyi yoktu kadinn birine verdm kadin kacirmdi şükür kadın sarms kizmi herkz çıktı sadece eşim kaldi aptrmnda bagriyorm girsem canimn parcasi yarim kalacak girmesem canim bagirdm esim canta vardi hirann yeni gelmiştik Zatn cektimizi ayakkabı mi faln alms geldi evet oda korktu ama almsa ikimzde durmzdk biraz kapıda bekldik arabmz yok camiye girdik taksi yok kimseyi bulamdik kayin babam traktör ile geldi aldi bizi biraz usudk ama şükür iyiz eve girmm daha ev bulsak nasil bulacaz parmz altnmz evde kaldi öyle işte kuzm