Biz 7 , 4 depremi ilk sallandigimizda ben şoktan kızımı kucağıma almadım ve camın kenarında insanları izledim yeğenime aynı odada uyuyorduk ve yeğenim uyandırdı yerden bir ses geldi pat pat diye çok korktum şoktan hadi çık diyordu ama ben şoktan cam kenarindaydim yeğin durtu kızını aşağı inelim teyze dedu ve ben sadece yerimde kaldım zorla çekti annemlerdeyim evleri 3 katlı müstakil 2 katta uyuyorduk dışarı çıktık ve kızım ağlıyordu çok korkmuştu ve oda soktaydi sesin cikmadi ve 10 dk yakın sallandigimi biliyorum dışarı bahçedeki ağaçlar öyle sallanıyorum kizim pijamasini uyurken çıkarmış ben kalakaldım o yağmurun altında durmak bilmedi o yağmur ve sonradan kar ve yağmur devam etti yerlerde hala kar vardı durdu tekrar eve girdik kızıma üst giydirdim eşimde evdeydi annemleri ozledigimden geldim kar yagdigindan annemlerde kaldım ve eşim zor evden çıkmış evin içi herşey yerle bir ve evde çatlaklar var hala dünde aynı şekil uykusuzluktan başımı koydum kızımla uyuyayım dedim ve yerden çıkan o ses hala tüylerim diken diken ve inanın burası çok kötü binalar evlere girmek yasaklamdi girmeyin duyorlar burda ekmek ve su yok