Suriye yağmacıları diye bir şey yok Bizzat kendi insanımız yağmalıyor ve ayrıca deprem olan bölgelere giden araçlar ulaşamıyor Çünkü Yollar kötü O yüzden dolayı belli bir noktada durup depremzedelerin yanına elleriyle taşıyorlar o ürünleri ve bu da yağmalama olarak lanse edildi insanlara
Bunun suriyelisi oralısı burası yok ve ne yazık ki Hatay'da deprem oluyor insanların üzerine çöktü ve oranın insanı depremden kurtulup gidip bir yerleri yağmaladı hadi diyelim ki yiyecek içecek gıdayı aldılar açtılar çünkü buna amenna başım gözüm üzerine ama televizyon kahve makinesi ve süpürge alan insanlar ne yapacaklar onları yani bunun insanlıkla alakası var memleketle alakası yok insan insan olmalı önce
Bir sürü moloz yığınları altından çıkarılan insanlar var ve bir an önce hastaneye kavuşturulmak isteniyor ve herkes bir koldan insanlara yardımcı olmak istedikleri için çocukları alıp götürüyorlar Dün 5 tane çocuk kayıptı ve hepsi de bulundu Çok şükür Kimisi Hastaneye götürmüş Kimisi almış yanında çocuğa bakıyormuş Çünkü kimsesi yoktu yanında diye
Ve az önce bir yazıyı izledim diyor ki 10 tane insan kazı çalışmaları yapıp insanları çıkarmaya çalışırken diğer Geride kalan 20-30 kişi sadece vinçleri izliyor Yani bugün burada da çok Söylediler ya işte bizleri almıyorlar bizleri götürmüyorlar işte Bizler donanımlıyız falan değil işte bu yüzden Çünkü Durmuş vinç'i izliyorlarmış o kadar kişi
Bizim insanımız zaten bir şey olduğu zaman gidip en önde izlemeyi çok sever
Hala daha siyaset yapan Parti başkanları var Özellikle bir tanesi yani Gün birlik olma günüyken Yunanistan gibi düşman gözüyle baktığımız insanlar bile Barış açmışken bizlere yardım yollarken bizim ülkemizin içindeki siyasetin başındaki Parti başkanlarının böyle yapması ve onları destekleyen kişilerin hashtagler açması ve provokasyonlar hazırlamaları çok üzücü ve çok saçma Allah çıkarsın onlardan
Twitter'ın yasaklanmasına Ben de sinirlendim Çünkü oradan insanlar birbirlerine çok yardımcı oluyorlardı Orası bayağı aktif ben kullanmıyorum ama kullanan insanlar var yani buna ben de aşırı derecede sinirlendim