Yani bu kadar büyük derdimiz varken bilyorum benimki dert değil ama dayanamıyorum.kimseye anlatıp ağzına laf vermek istemiyorum.ama daraltimdan uyuyamıyorum.kardesim işten ayrıldı.sebepler çok farklı fakat annem değişik tepkiler veriyor diye anlatamadik.isi arkadaşı ayarladı kardeşimin bu insan da şerefsizin biri çıktı.is yeri acacacim senin üstüne yapayim sakın kimseye böyle bir iş yeri var demeyeceksin diyip kardeşimi kandırmaya çalışmış.kardesimde hemen ayrıldı işten.anneme diyemiyoruz çünkü gider arkadaşının evinde bağırır diye.annem işten çıktı diye iki gündür kardeşimin herşeyi batmaya başladı.bu akşam üstü kardeşim dustqn çıkmış.havlusunu azcik kurusun kokmasin diye koltuğa sermiş iki dk sonra annem gelip kardeşime bu havlu üç gündür burada diyip beddualar küfürler etmiş.agza alınmayacak şeyler söylemiş.kardesimi evden kovmus.kardesim eve gitmeyeceğim diyor sozlusunun yanında.kaynanasi bir tuaf kadın.eve git ağzına laf verme yada bin bana gel dedim yok sözlüm askere gidecek son günleri gelemem diyor.annem aradı biraz önce saçma sapan konuşuyor yok kardeşine sahip çık ,yok vasiyetimi yap.asla kendine birşey yapmayacağını biliyorum annemin çünkü canı herkesten tatlıdır.yani hepimiz paramparça olalım onun parmağı kanamasın öyle bir tip.fakat demiyor ki bu kiz sütlü üzülür mü ne olur diye .telefonda konuşurken kardeşim için beddualr ediyor .paramparça olsun diyor.bende dayanamdim bağırdım.kalp kıracak şeyler söyledim.uzuluyorum annem diyorum ama bir taraftanda yaptıklarını kaldıramıyorum.kendi kovup sokağa atıp ,gitti orp. Demesini kaldıramadim.hasta ve kabul olup tedavi olmuyor.dayanacak kuvvetim kalmadı.kardesimede gel bana laf verme kimsenin ağzına diyorum beynine eseni yapıyor.ne yapacağımı şaşırdım.cok uzun oldu hakkinizi helal edin böyle bir zamanda derdimi anlatıyorum ama vallahi kalbimin agzirisi sırtıma vuruyor