o kadar abartıyor ki suçluyken 4ayak üstüne düşmeyi çok iyi başarabiliyor. Bi ortama giriyoruz mesela geçen gün eltime gittik kaynjm falan orda bi konu açıldı bisey söyledim eşim beni o kadar bozdu ki yerin dibine girdim eltim farketti.... neden yapıyorsun diyorum yapma diyorhm sen yapıyorsun sen öyle anlıyorsun diyor..kabul etmiyir. Sıkıyorsun beni diyor. Yemin ederim sıktığım yok. Sadece cokkkkkkkkkkkk tlefna giriyor biraz bizimle ilgilen diyorhm sabah 10 işe gidiyor akşam 10 buçuk geliyor yemek çay mutfagi toparla çocuğa yemek ver uyut 12 1 oluyor saat. Ee ben burda neye varım haberleri görüyoruz belki yarın ölecez belli değil. Ben eşimden bu muameleyi gorupte ölmek istemiyorum sohbet etmek 10dakika sadece çok mu zorrr. Para mal mülk istemiyorum ki evde zaten sabahtan akşama kadar yemek çay temizlik cocuk kiyafet bi dünya iş. Ee akşam da eşik gelsin iki sohbet etmek istemek çökmüş bencilce. Ben hergun aynı günü yaşıyorum farklı bi rutinim yokkk. Kalkıp beni manupule edecek mesajlar atıyor haklı çıkmak icin. Az zamanimiz varmış gibi yaşamak dolu dolu ne güzel olurdu. Hala ölümün farkında değil (( banano kadar uzakki bende genelde aileme giderim yakınlar bana.hep bunu öne sürüyor ailen varya hani gibisinden. E zaten o beni görse eş yerine koysa aileme ihtiyacım olmazki. Ailem olmasaydı tek başıma olurdum. Eşim beni saymıyor bile. Yalandan ailemi öne sürüyor
1,490,134 soru
24,353,767 cevap
346,620 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın