Depremden önce çoğu namazları boslardim dinime o kdr bağlı biri değildim babam imamdı bekarken 25defa kuran hatmettim mevlit kitablar okudum ama evlendikten sonra çocuk doğduktan sonra boslamaya başlamıştım her iki depremde çok büyük etki yarattı dün gece rüyamda yatağımda yatiyorum sağımda eşim solumda çocuklarım uyanigim ev birden salıncak gibi sallanmaya başlıyor ben eşimi bağırarak çağırıyorum sesim çıkmıyor dokunmak istiyorum elim bacaklarım bütün vücudum taş kesilmis kipratamiyorum öylece bağıra bağıra depremi yaşadım sonra kalktim sabah banyo yaptım elime kuranı 7yil sonra aldım okumaya çalıştım 25defa hatmetmis ben okuyamadım çoğu kelimeleri meğer Allah bana kuranı unutturmus hüngür hüngür ağladım namaza durdum af diledim rabbim dedim ben ne kadar acizmisim senin yolundan ne kadar sapmisimki bana kutsal kitabı bile unutturmusun farkına varamamisim namazlarima tekrar başladım mahallemizde kuran kursu var oraya gitmeye başladım yeniden unuttuklarimi öğrenmek için rabbim affetsin bidaha yolundan ayırmasın