0 oy
239 göst.
Aile kategorisinde (196 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar hayırlı günleriniz olsun Allah'ın selamı üzerinize olsun

2 Cevaplar

+1 oy
(681 puan) tarafından
Bosver csnjm takma gelsinler otursunlar sen agirla gönder onlar utansın benim de kendi ailem oyleler baba tarafim düğüne de gelmediler annem babam ayrılar  baba tarafim erkek tarafına geldi 1 saat durdu gitti taki takmadı çocuğum oldu çocuğuma da çok bisey yapmadılar ama yine de ben gelince agiralyip gönderiyorum bisey beklemiyorum kimseden üzülmeye değmiyor bazı insanlar Allah canlarını sağ etsin yeter 
(196 puan) tarafından
Benim ailem hep yardım etmek istedi annem babam durumumu fazla bilmiyo ama abimler ablamlar çok yardım etmek istiyolar ama eşimin ailesi durumumuzu bildikleri halde hiç bir şey yapmadılar vala geliyolar canım çay veriyorum getirdiklerini önlerine koyuyorum hiç yüzlerine bakmiyorum yanlarinida oturmuyorim ama onlarda utanma yok ki Kendilerine yiyolar içiyorlar kalkiyolar  evime gelip ev hakkında bisyekr konuşuyolar sanki çok yardım etmişler gibi
(681 puan) tarafından
Olsun canım bosver sıkma canını oyle eşinle iyiysen üzülme
-Reklam-
0 oy
(2,450 puan) tarafından
Doğru degil elbet ama bundan ötürü sizin tavır almanizda doğru olmaz
(2,450 puan) tarafından
Herseyi bilen gören Rabbim var. Elbet herseyden hesaba çekileceğiz. Kolay seyler değil ama dünya zaten kolaylik yeri degil
(196 puan) tarafından
Çok zor şeyler yaşadım istedim eşim destek olsun oda olmayınca ben yıkıldım hepsi üzerime geldi eşimi halada ***** yerine koyuyorlar o kadar emegi var ama hiç birinin umurunda bile değil

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 496 göst.
0 oy
9 cevap 615 göst.
0 oy
8 cevap 194 göst.
0 oy
15 cevap 418 göst.

403,637 soru

12,093,133 cevap

36,386 kullanıcı