Doğma büyüme Istanbulluyum burda büyüdüm her karışını bilirim değil şehir semt olarak bile değiştirsem sıkılırım kendı semtime kendi evime gideyim derim. Evim ayrı ama eşim ve ailesi her konuda birler kendi işyerleri var paraları hesapları herşeyi bir. Şimdi hem depremden dolayı hemde Mardinde arsaları olduğu için oraya taşınmayı düşünüyorlar ve ciddi ciddi bunun için harekete geçtiler arsada 3 katlı ev yapacaklarmış biz bir katında kaynanamlar bir katında kaynim lar bir katında yani aile apartmanı. En nefret ettiğim şey Allah aşkına ben gurbette ne yaparım düşündükçe kafayı yiyorum helede aynı binada ben evimde bisey yapsam herkes duyar be mahrem kalır.ne bisey Mardin güzel yer ama bunlar Nusaybine gidecek. Resmen sınır da Allahım benim ne isim var oralarda Günlerdir dua ediyorum olmasın diye bugün kaynim istanbuldaki evini satılığa çıkarmış satılırsa onun parasıyla mardinndeki evi yapmaya baslayacaklarmis kızlar Allah aşkına dua edin bana ben oraya gidersem ne huzurum kalacak ne mutluluğum ne olur gitmeyeyim