Günlerdir uyumaya korkuyoruz. Evlerimizden ayrıldık, eşyalarımızdan ayrıldık, düzenimiz bozuldu... Çok zorlu bir süreçten geçtik elhamdülillah canımız sağ. Rabbim vefat eden kardeşlerime rahmetiyle muamele etsin kalan yakınlarına da sabırlar versin inşallah. Allah'a bin şükür ki kalacak yerimiz de vardı elhamdülillah evimiz de sağlam en ufak çatlak bile olmadı. Buna rağmen daha bugün evimize girebildik korkudan.
Bizim ihtiyacımız olmadı elhamdülillah aksine biz elimizi taşın altına koyduk. Bizim gibi kendini sorumlu görüp yardımcı olan çook uzaklardan tanımadığı insanlar için yardım gönderen herkesten Allah razı olsun. Hiç girip bakamadım ama hepinizin seferber olduğuna en azından dualarıyla yanımızda olduğunuza eminim. Yavaş yavaş yaralarımızı sarıyoruz normale dönmeye çalışıyoruz. Rabbim hepimize kolaylıklar versin. Şuan çevremde yakınını kaybeden, evi yıkılan ve sokakta ya da çadırda kalan, yakınlarını bulamayan hala haber alamamış o kadar çok kişi var ki. Gaziantep'te durumlar böyle. Nurdağı ilçemiz tamamen yok oldu malesef.*Hassas olanlar devamını okumasın*
Arabalarımızı doldurup dağıtmak için gittik ama ilçeye girer girmez çok ağır bir koku hepimizi boğdu. Daha hiç dokunulmamış bir sürü enkaz var. Tek tük birkaç insan dolaşıyor kimseler kalmamış. Ne yazık ki bir enkaza bakarken bir vatandaşımızın cenazesini de gördüm. Kim bilir kaç gündür orda ve kimse çıkarmak için uğraşmıyor bile. Nurdağı gerçekten çok zor durumda. Yetkililer gelip burdan sağ çıkan olmaz deyip gidiyormuş cenazeleri bile çıkarmıyorlarmış ki bizzat da gördüm. Rabbim ihmali olan herkesten sorsun hesabını inşallah hakkımızı helal etmiyoruz!!