Hayatımda İlk defa gündemden sosyal medyadan Uzak durmak istiyorum insan evladını severken utanır mı size yemin ederim günlerdir sesli sevmiyorum çocuğumu normalde şarkılar söylerim dans ederim güle oynaya severim ama günlerdir kucağıma alıp sessizce sarılıyorum onca anne evlatsiz kaldı onca çocuk yetim öksüz kaldı aklimdan bi an çıkmıyor sofraya oturuyorum aklımda yatağa giriyorm aklımda is görüyorum aklımda insanların sevdikleri aileleri hayatları gitti evleri gitti kim bilir yıllarca çalıştılar evlerini aldılar borç harçla o evi dizdiler yuva yaptılar hepsi yerle bir oldu kim bilir ne hayalleri istekleri vardı kim bilir o son gece ne düşündüler sabaha çocuğuna yapacağı kahvaltıyı düşündü belki gideceği misafirligi ertesi akşama pisirecegi yemeği belki bunları düşündükçe kahroluyorum bu dünyada ki hic Bir şeyin sahibi değiliz bir kum tanesinin bile etrafımızda ne varsa emanet biz ise dünyaya emanet...
Bende anlamıyorum anlamicam anlamak da istemiyorum
Burda eşini evladını anne babasını kaybeden insanların postlarını okuyorum icim yanıyor hayatları bitti ömür boyu içlerinde ateş yanacak
Hediyemiz 14 subatimiz eksik kalsın
Sabah arkadaşımla konuştum eşin ne hediye aldı diye sordu:// saçmalama binlerce insan öldü hepsinin hayatı bitti bide sevgililer günü hediyesimi bekleyeceğim dedim
Normalde vatsapta hediye paylaşanlar olurdu hiç kimse böyle paylaşın yapmadı çok şükür etrafimdaki insanlar vicdanlı
Burda çok tuhaf insanlar var
Bi gün kocasına küfür eder burada hakaret ettirir sonraki gün hediye paylaşır
1,491,018 soru
24,366,527 cevap
347,622 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın