Doğum yapalı 13 gün oldu kızlar. 3 günlükken bebegimde sarılık oldu hastanede yattı 1 gün. Hep annem yanımdaydı doğumumda da hamileliğimde de annem ilgilendi bnmle.
Hastaneden çıkacağımız gün kaynatam ve kaynanam da geldi. Bnm port bebe elimde yoğun bakımdan çıktık annem sevinçten bana doğru geldi . Kaynanam da beraberinde. Bebeği aldı benden annem sevdi kaynanamla sonra çıktık. O sıra babam kaynatama sende bak çocuğa dedi. Kaynatam da yok yuzunu acmayalim bı daha dedi. Her neyse eve geldik. Ama orda yüzü hemen düştü kaynatamin surat etti.
Dün akşam da eşim bu konuyu açtı . Megersem eşime demiş ki aldı çocuğu göremedik falan demiş. Ben şok oldum. Babam dedi bak sende kendi istemedi. Kalkıp oğluna niye dert yanıyorsn. O ki çok düşünüyorlar 9 ay karnimda taşırken neredelerdi?? Bir gün olsun bisy lazm mi yardım edelim mi demedi kimse. Doğurunca herkes bir değişik ... Dün akşam anneme geldiler çocuğu götürdüm verdim kaynatama dedim ayıp olmasın. Kaynanam da biraz da ben seviyim hiç almadım kucağıma dedi. Her neyse aldı sevdi. Aslında hiç istemiyorum kızlar öyle nefret ediyorum ki onlardan anlatamam. Bnden çekindi çocuğu istemeye kalabalık yerde aldı kucağına. İçeri geldik sürekli öpmek istiyor. Bnde dedim kusura bakma iki paket sigara iciyosn dişlerin iltihaplı ve kişisel bakımına bakan biri değilsin. Öpme dedim.
Haksız sayılman cnku elini yüzünü yıkamaz sabah siz düşünün. Çocuk enfeksiyon kapck diye korkuyorum. Eşime bile sigara içerek gelme yıka elini ağzını öyle gel diyorm. Ondan da surat etti. Bu zamana kdr yanımda yokken şimdi böyle bı b***sanıyorlar kendilerini. İki yüzlü oluyorlar.
Dun gece çok ağladım. Eşimle de ufak tartistim. Dedim baban niye böyle diyor sana? Annem bana şuan bakmazsa kim bakickti annen mi bakar sandın. ? Nankör olmayın dedim. Annem çocuğu yıkıyor bakıyor altını alıyor göbeği düştü onun bakımını yapıyor . Sonuçta ilk bebeğim tecrübeli değilim. Bunları deyince sustu eşim.
Yarın evime gecicem. Ama yemin ettim ki bir daha asla ve asla onların evine adım atmam onlar da gelirse çok da iyi karşılamiycm. Artık bir yere kdr kocamın ailesi dedim sustum eşimle aram bozulmasın diye. Bnm gibi kimse ince dusunmuyorsa bnde düşünmem. Kırılması gerekeni kiricm .. o kdr doldum ki anlatamam. Hamileliğimden bsy anlamadım. Anne oldum tadını çıkarmak istiyorum her şey de bir pürüz yoruldum artikkkk