+1 oy
1,452 göst.
Diğer kategorisinde (467 puan) tarafından

image

image

alıntı

25 Cevaplar

0 oy
(6,437 puan) tarafından
Hiç inanmadım canım ben birinin suriyeli sevdası  sonuçta başka bir ülkede kendi ülkesinde olsaydı cenazesi başında birileri olurdu yada bilemiyorum 
-Reklam-
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Gördün mü bak onlar da bizim gibi yerini yurdunu terketti diyen ( depremzedelerin geçici süre şehirden ayrılmaları için) kişiler mi bunlar. Bıraksınlar ya ülkelerinde de deprem oldu koşup gidip sahip çıkacaklarına hala acındırma peşindeler 
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Tamam iyilere var ama herkez Ke Di ülkesinde yasamalı biz turklerde yurt dısına gidiyoruz ama arada bir fark var biz böyle milyonlarca kisi horra deyip dalmıyıruz ülkelerine TURK milleti misafir gittigi evde bile cekinerek oturur bunlar bizim ülkemizde bizim insanımıza zarar veriyo kımse kusura bakmasın herkez yerını kim oldugunu bilecek sagdan gelip bagda kine bela olmayacak
(2,467 puan) tarafından
Benim milletim can derdinde iken  onlar malına ırzına musallat olmayacak heleki bizden alınan vergilerle bu ülkede yasarken
0 oy
(7,799 puan) tarafından
Biz geleceğimizi düşünmek zorundayız. Burası Türkiye onların hayatları ile bizim hayatlarımız bambaşka. Şu an sorun olmasa da yıllar sonra türk ve Kürtten çok Suriyeli olacak kesinlikle istemiyoruz gitsinler ülkelerine. Çok fazla çocuk yapıyorlar bu tehlikeli vicdanlı değil mantıkli düşünün biraz. 
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Gitsinler memleketlerine yeter artık iyiside kotusude gitsin geçen biri konuşmuş biz mi dedik bizim toprakları kotuyun bizi koruyun diye yurtdışı na giden arkadaşlarım hepsi üniversite okuyo Türkiye bize bişi yapmiyo diyo biz de hâlâ onları besliyoz defilsunlar gitsinler artık 

İlgili sorular

0 oy
61 cevap 2,602 göst.
19 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 270 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Bhreken (113 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 606 göst.
24 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 43 göst.