0 oy
526 göst.
Diğer kategorisinde (2,492 puan) tarafından

ablama doğum günü hediyesi için bime gelmişti havlu kutu icinde bide yastik kılıfı gelmisti 2 tane ondan aldım bugün annem dediki onları evinde kullan hediye verilmez o başka bisey bulamadınmı alcak dedi olmazmı sizce 

image

image

15 Cevaplar

0 oy
(2,492 puan) tarafından

En İyi Cevap
kızlar çanta alsam nasıl olur 
-Reklam-
+2 oy
(3,355 puan) tarafından
Bu herseyini kıskanan ablan mi
(2,492 puan) tarafından
hayir o degil
(2,946 puan) tarafından
Defne Batuhan vala nasıl arkadaşın ablasını hatırladın vala ben unutmuşum bile
(3,355 puan) tarafından
Depremin ardından 3 gün paylaşmışti o yüzden unutmadım hatta baya linç yemişti sırası mi diye
(2,946 puan) tarafından
Anladım vala benim aklımda kalmaz nazır poslarin pirofil resmini hatırlarsan oda zor
0 oy
(2,219 puan) tarafından
Yoo neden olmasın bence olur annen daha pahalı bir şey almanı bekliyor sanirim
(2,492 puan) tarafından
evet bencede onu bekliyor
0 oy
(129,928 puan) tarafından
hediyenij oluru olmazi diye bisi yok ne almissan olur hatta suan bana versen yastik kiliflari cok sevinirim
(2,492 puan) tarafından
al canım güle güle kullan :⁠-⁠)
(129,928 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Bana da olmaz gibi geldi. Alakasız gibi yani. Aynı fiyata daha güzel şeyler bulabilirsin.
0 oy
(2,655 puan) tarafından
Ablam çiçekleri çok seviyo ben saksı çiçeği almıştım süs eşyasi seviyosa kar küresi güzel olur ama bunları kendide alabilir pek özel değil şahsi fikrim 
(2,492 puan) tarafından
öylemi dersin başka bakayim o zaman
0 oy
(1,639 puan) tarafından
Butcem imkanım neye el verdiyse onu alır veririm annen madem alsın Bi hediye pahalı sana versin sen verirsin 
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Hediye bulmak  gerçekten zor iş ne kadar tanısan tanı beğenip beğenmeyeceğini bulmak zor ama benim bir sürü yastık kılıfı var havlumda var ama bana gelse sevinirdim yine çünki bilmiyorum bende bu ikisi çabuk eskiyor ve eşim biraz pis kullanıyor makinede niyeyse karartma yapıyor oyüzden beğenirim 
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Niye olmasn canım sen düşünmüşsun küçük büyük ne fark eder yani 
0 oy
tarafından
Bence olur niye olmasın gayet guzel
0 oy
tarafından

Çok saçma olur tabiki de. Ablam markette çalişiyor genelde bize hediye ped alir cünkü benim aşırı gider. Parasını da almaz hediyem o yeğenime sana der :D ben de kendime tuvalet fırçası alsam ona da alirim annen beni görse mahvedecek demek ki. 

0 oy
tarafından
Ne istiyo annen çeyrek altın mi
tarafından
Yastıklara bayıldım çok güzel
0 oy
(3,440 puan) tarafından
Banada ilk evlendiğim zaman eltim vermişti hiç garipsemedim bayağı kullandım mutfak havlusunu bem hoşuma gidiyor ama benim evde saçma yere kullananlar var malesef
0 oy
tarafından

Bu seni kiskanan ablan heralde:ermm:

0 oy
(2,946 puan) tarafından
Ablan evlimi bide bekrssa olur evliyse önermem onun kulanacagi bişey al can'ta olabikir

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 208 göst.
21 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kerdem (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
29 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde neslihan yilmaz (160 puan) tarafından soruldu
+2 oy
27 cevap 751 göst.
22 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Nur ela (3,794 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 211 göst.
11 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,558 soru

12,276,193 cevap

37,766 kullanıcı

Kategoriler

...