0 oy
978 göst.
Diğer kategorisinde (337 puan) tarafından
Arkdslar üç isim bırakmak istyrm nüfus ta sorun olur mu acaba uzun olyr biraz İsmail Muhammet Efrayim soyadyla birakrlarmi brkym İsmail babamın adı brkmak istyrm 

33 Cevaplar

0 oy
(1,304 puan) tarafından
Gözünü seveyim çocuğun hayatıyla oynama... Güzel bir isim koyuver. Sadece İsmail koy.ya da başka güzel bir isim. efrayim ne Allah aşkına. Çok uzun.
-Reklam-
0 oy
(51,931 puan) tarafından
daha yokmuydu canim ispanyol ismi gibi yazık cocuguda düşün tek ismail koy
0 oy
(150 puan) tarafından
Cocuga agir gelebilir bu isim  ismail zaten peygamber adı ona eşlik eden muhammed peygamber adı kendin bilirsin en iyisini tabiki bende Ali ismail diye düşünüyordum bu yüzden vazgeçtim .
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Bacım çok uzun değil mi yarın okulda falan çok sorun olur bence göbek adı olarak koy yani ben okurken yoruldum 
0 oy
(135,704 puan) tarafından
sebebi nedir
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Rüyanda görmüşsen ismail koy canım doğrusu da o ya Muhammedden yada efrayim den geç efrayim de çok değişik bence ondan geçebilirsin
0 oy
(5,743 puan) tarafından
Lisede bir geometri ogretmenimiz vardi Osman Kenan kadir diye o aklıma  geldi bence üç isim cok fazla
0 oy
(8,111 puan) tarafından
Efrayım mı? Ne demek?
0 oy
(7,776 puan) tarafından
Sadakallahul azim...
(10,153 puan) tarafından
Kahkaha attim tövbe yarabbim.)
(7,776 puan) tarafından
Ne mutlu bana güzel bir şeye vesile olmuşum :)
0 oy
(5,134 puan) tarafından
İki isim bile bana kullanımı zor geliyor bence 3 çok fazla 
0 oy
tarafından
İlk okulda bi sınıf arkadaşım vardı o kadar çok ismi vardı ki sayamiyodum şuan tek hatırladığım içlerinden İbrahim ve Eray daha da vardı bi kaç tane 
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Cocuk ismini söyleyene kadar yarım saat gecer ne gerek var canım begendigin butun isimleri bu cocuga mı koyacaksın karides olur onada verirsin yazık cocuga
0 oy
(10,153 puan) tarafından
Ben efraim koydum sen koyma 3 buçuk yaşında anamı aglatiyo gören herkes bana diyo Allah sana sabır versin birde nasıl 3 uzun isim koyacaksin kusura bakma saçma efraim ztn zor bir isim oğlumun adı efraim çoğu insan efraim diyemedigi için efe diyo bizde artık efe diyoruz 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 354 göst.
16 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Merve33soyturk (191 puan) tarafından soruldu

411,477 soru

12,386,531 cevap

43,552 kullanıcı

Kategoriler

...