Kızlar 1 aylık kızım var birde 4 yaşında oğlum var bu akşam yemek yerken oğluma yediriyorum sol elimle kucağımda kızım var sağ kolumlada onu tutup emziriyorum ogkuma dedim ki Sana az koydum bakalım hangimiz önce bitiricez karşımda oturuyor eşim birden oğlum annenin boğazına yetişemeyiz ama yinede bakalım dedi ağzında lokma var o kadar şaşırdım ki oda fark etmiş ağzımdaki lokmayı yutamadm oda dedi ki öyle bir kaldın ki ne diyor der gibi neyse bitirdikten sonra o ne demek dedim işte ben hızlı yiyorm cocuk uyurken hazır karnımı doyurayim diye inada dedim yok sen çocuktan öncede öyleydin ki ben yemek yerken telefonla yavaş yiyip oyalaniyorm diye laf eden biri o kadar üzüldüm ki bogazima dizildi lokmalar kızım emzirirken uyudu bana hadi uyurken ye dedi bende kızımı sevme bahanesiyle oyalanip yemedim o tabak bana zehir zıkkım oldu sonrasında duşa girdi çıktı meyve istedi normalde vermiycektim de dediği laf zoruma gittiğini anlasın diye kendimce meyve götürdüm kızımı aldım uyurken altını açıp annemi aradım konuştum kapattım bana ayırmış getiriyim mi dedi yemiyorum dedim niye dedi cvp vermedim bile akşamdan beri konuşmuyorum sizce ben alınganlık mi yapmışım
1,486,710 soru
24,304,998 cevap
344,338 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın