0 oy
480 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Depremi iliklerine kadar yaşayan biri olarak soruyorum psikolojiniz ne durumda kabullendiniz mi bu durumu 

Çok şükür ne ailemde ne çevremde kimseye zarar gelmedi Antep merkezdeyiz biz, ama hala o korkuyu yaşıyorum ve ben gece olan depremde tektim Rabbim kimseye yaşatmasın, hep merak ederdim deprem nasıl oluyor diye, Allah'ım kimseye bu duyguyu tattirmasn

Yüreğim hala yanıyor elimden bişey gelmiyor 10 günün sonunda evimize geçtik ama korkuyorum elim kolum kalkmıyor 

Sizler nasılsınız?

16 Cevaplar

0 oy
(6,085 puan) tarafından
Aminn rabbim bidaha ülkemizin başına böyle bir felaket vermesin.. Eskişehirde olmama rağmen hala korkuyorum sürekli 
tarafından
Çok korkunç bişey kıyamet koptu dedik resmen
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben depremi yaşamadım ama yüreğim enkaz altında günlerdir.. 
(14,145 puan) tarafından
Rabbim yardım etsin herkeseಥ⁠‿⁠ಥ
tarafından
Amin inşallah aynen bitane adam demişti vazelin yedik diye :(
(14,145 puan) tarafından
Onların altı aylık bebegi vefat etmiş beşinci gün ಥ⁠‿⁠ಥadam tukuruguyle beslemiş hatta eşinin sütü kesilmiş ama beşinci gin vefat etmiş iki çocuğu daha Rabbim sabır versin hepsine
tarafından
Yaa gerçek mi bunu bilmiyordum içim parçalandı Elif :( aminnn amin amin..
(14,145 puan) tarafından
Kendi anlattı vazelin yiyen bir tek onu izledim ben ama ☹️başka varmı bilmiyorum canım Rabbim sabır versin☹️
0 oy
(18,165 puan) tarafından

Geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın insAllah

Ben TV açamıyorum depremi yaşamadığım halde 
tarafından
Bende bakamıyorum ama duyuyoruz illa
0 oy
tarafından
Evim yok eşyalarım alınacak mı belli değil nasıl düze çıkacağız bilmiyorum ama tek birşey biliyorum Allah kuluna kaldıracağı kadar zorluk verirmiş elbet yoluna girecek herşey böyle düşünüyorum iyi miyim hayır dün eşim Hatay a döndü dahada kötü oldum ama kızım için ayakta durmak iyi görünmek zorundayım 
tarafından
Çok geçmiş olsun canım sana da
0 oy
(3,119 puan) tarafından
Amin. Istanbulda olmama rağmen gece hala kabuslarla uyaniyorum. Gunduz bir sekilde geciyor. Ama gece yataga girince dusunceler basiyor. 
tarafından
Aynen gece bı korku hüzün basıyor insanı
0 oy
tarafından
İstanbulda olmama rağmen hala atamadm beğnimden hala şok içindeym içim acıyo  . Rabbim herkezin yardımcısı olsn inşallah 
tarafından
Amin canım
0 oy
(8,046 puan) tarafından
Depremi yaşamadım ama sürekli ağlıyorum soğuk aklıma geliyor, çaresizlik, zorluk gözümde sürekli bir yaş hiçbir hevesim kalmadi her sey boş geliyor. Bu kadar büyük bir afetin izi kolay silinmez Allah herkesin yardımcısı olsun 
tarafından
Amin canım asla kolay değilmiş aslaa
0 oy
tarafından
İstanbuldayim, butun travmalarim tetiklenmis durumda. Kolay kolay gelemem sanirim kendime. 
tarafından
Çok zor bı durum birde onu düşünüyoruz şimdi orda nasıl olacak diye Rabbim yaşatmasın
0 oy
tarafından
Ben de şimdi Urfa'ya girdim rahat değilim ama rabbim.bjrdaha yaşatmasın 
(10,607 puan) tarafından
Hadi inşallah. Eve girip eşyaları alabiliyorsunuz dimi
tarafından
Evet canim alabiliriz
(10,607 puan) tarafından
Iyi bari kuzum zor şeyler yaşadınız ama buna şükur.
Allah yardımcınz olsun
tarafından
Çok şükür canım Allah razı olsun
tarafından
Geçmiş olsun canım size de
0 oy
tarafından
Depremi dolu dolu yaşadım o kadar kötüydü ki ne yapacağımızı şaşırdık şükür can kaybımız yok ama maf oldu kalbimiz kanımız kurudu resmen ne kadar zor rabbjm yardjm etsin bir daha yaşatmasın inşallah şimdi evimize geçtik şükür hasarımız yok ama ister istemez etkisinde kaldık günlerdir gece uykusu nedir bilmedim bacım ama şu iki gündür duamı edip yatıyorum çünkü her kafadan bir ses geliyor kime inanacağız bilmiyorum Rabbime sığındık o ne derse o olur o bizi ülkemizi milletimizi korusun inşallah bir şekilde devam etmek zorundayız 
tarafından
Ayn canım Rabbim bir daha kimseye yaşatmasın bunu
0 oy
tarafından
Biz uyanıktık salandığı saniye koştuk dışarı zeminde oturuyorum dışardan izledik sallanan binaları gelen o ses ve salandığını izlediğim binaya girdim ama kalbim ağzımda dolaşıyorum nere gitsem oğkumuda telefonu da alıyorum bişey olsa oğlum yanımda olsun diye ama zemindeyim yıkılırsa kesin biteriz kira bulursak hemen çıkıcaz sürekli artçılar oluyor 
tarafından
Allah korusun canım hepimize geçmiş olsun
tarafından
Amin cnm
0 oy
tarafından
Adana'yim atlatamdim . Bugün dışarıya çıktık kendime gelir gibi oldum eve geldim hala başım dönüyor sallaniyoruz gibi geliyor gözüm sürekli lambada iş falan yapamıyorum korkularım arttı 
tarafından
Bende öyleyim asla temizlik yapamıyorum çocukların yanından ayrilamiyorum
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Bnde antepteyim cnm bnde tektim gece 2 çocuğumla çok kötüydü dün eve geldik bizde eşim ise gitti gece 12 de geliyor korkarak titreyerek kalkıyorum uyurken bakıyorum bişey yok zor atlaticaz Allah kimseye bidaha yasatmasain
tarafından
Amin canım
0 oy
(52,192 puan) tarafından
ben uzaktayım ama normallesemedim hals içimde sıkıntı var guldugum zaman utaniyorum sıkılıyorum dun kizim istedi oyun alanina sinemaya goturduk sanki kotu birşey yapiyousum gibi geldi evet.hayat devam ediyorda ruhsuz gidiyo
tarafından
Herkesin ruh hali böyle sanırsam
0 oy
(10,607 puan) tarafından
Deprem bölgesinde değildim ama ben de 2 sallantıyı da hissettim Yer ayaklarımızın altından kaydı Çok korktuk. oradakileri düşünemiyorum, 12 gündür kendimi toparlayamadım bir türlü sürekli aklım orada.. Midem bir tuhaf yiyemiyorum içemiyorum doğru düzgun
tarafından
Allah kimseye yaşatmasın bunu
0 oy
(2,685 puan) tarafından

Deprem yerine cooook uzak bir yerde 4 kere hafif sallantiyla korku panik endişe ben ne yaparim nere giderim ya bi daha olursa ya kacamazsak cocugumu nere saklasam allahim ben canimdan gectimde evladim napar diye diye hastalandim bas agrilarindan duramadim durup durup sallandikmi diye soruyorum netten izledikce tv den gordukce yana yana kahroldum dualar ettim en ufak bir seyde ben boyleyimde ordakiler napiyo dedim halada icim sizliyor dua etmekten baska care gelmiyo rabbim bi daha yaşatmasin kalana merhamet gidene rahmet etsin şu mubarek kandilde geride kalanlara sabirlar versin :'(

tarafından
Amin canım Rabbim yaşatmasın bı daha kimseye

İlgili sorular

+2 oy
29 cevap 558 göst.
3 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,609 puan) tarafından soruldu
+2 oy
50 cevap 532 göst.
0 oy
4 cevap 116 göst.
+1 oy
4 cevap 112 göst.