0 oy
248 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (158 puan) tarafından
Oğlum 2 yaşına yeni girecek 1 haftadir geceleri tuhaf davranmaya başladi. Başta ciğlik atarak uyaniyordu sonra kahkahalar devam etti. Tek yatiyor normalde ama korktuğu bariz bi şekilde belli ve yanina yattiğimda bana sokulup sarıl diyo sonra duvarı gosteriyor devamli ve gozunu dikip dakikalarca ayirmiyor. Kontrolsüz bi sekilde irkilip el kol yapiyor duvarları seyrederken ve uyuyamiyor dua okudum ama rahatlamıyor nörolojik bi sorun mu var diye korkmaya başladim ya da bu doğal mi bende korkuyorum valla boyle yaptiğinda yalan yok napcam bilemedim başına gelen var mı?

4 Cevaplar

+1 oy
(1,404 puan) tarafından
Duvara yansiyan gölgesini görmüştur.ondan sonra korku oluşmuş olabilir korkusunun üzerine gidilmesi gerekmiş korkulacak birşey olmadığını anlatmanız lazım. Benim kızımda durduk yere birden sallanan şeylerden korkmaya başladı aklına ne geliyorsa salıncak çiçek bayrak lamba anahtar her ne olursa korkuyordu deli gibi ağlamaya başlıyordu sallanan şey durana kadar. Bilerek avizeyi salladım ağladı sakinlesmesini bekledim sakinleşti güzelce anlattım sordum neden korkuyorsun diye sallanıyor düşer çarpar başım döner diyordu anlattım baba sağlam yapmis bağlamış düşmez sallanır sallanır durur korkulcak hicbisey yok bende bak bende korkmuyorum falan diye öyle geçti ilk gün sonraki gün bak lambayı salliycam dedim sallama diye ağladı yine salladım bak dedim hicbisey olmuyormuş gördün mü dedim sonra yine sakinleri kendi bu sefer sallayalım anne bişey olmuycak olmuyor dedi alıştı artık korkmuyor sallanan seylerden. Yani anlatabiliyorsa niye korktuğunu sorun konuşun belki dediğim gibi golgedir yada böcek falan bişey görmüştür. Gölgeden koktuysa ışık tutup gölge oyunları oynayabilirsiniz ki korkulcak bişey olmadığını anlasin. 2 buçuk yaşında bu arada
-Reklam-
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Ay yemin ederim benim kızım da 2 yaşında 6 gündür böyle duvara bakıp korkuyor hocaya götürdüm dedi anne ile babanın nazari degmiş kızım öyle bir davraniyordu  çığlık atiyordu ben bile korkuyorum
(2,013 puan) tarafından
Peki ne yapmanız gerektiğini söyledi mi anne babanin nazari icin çok geçmiş olsun bu arada
(1,301 puan) tarafından
Dua yazıp suya okuyup muska yapti
(2,013 puan) tarafından
Tesekkurler ❤❤
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Biz anlamıyo sanıyoruz ama bu deprem haberleri yavrularımızı bu hale getiren. İzlemeyin, izlemeyin, yanında konuşmayın. Kızım da sürekli korkuyom diyip durdukça bende tedirgin oluyorum, anladım ki haberlerden kaynaklı 
0 oy
(1,057 puan) tarafından
2yasindan itibaren çocuklarda ayrılık korkusu oluşur anneden babadan ben daha küçük görüyorum ayrı yatırmak için en az üç yaşına kadar yanında yada yatak odanda yatarsa daha iyi bence en azından anne kokusunu duyup korkusu azalır canım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 306 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hayal53 (392 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 397 göst.
7 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Yalan.4545 (755 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 539 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 935 göst.