Baya uzun olmuş kusura bakmayın nasıl dolduysam :(
Kızlar meraba biz kayınvalidemle iyi anlaşırız severimde oda beni sever sağolsun ama bazı huyları var çok sinirimi bozuyor. Bizim maddi durumumuz ne çok iyi ne çok kötü orta halliyiz yani kendi yağımızda kavrulup duruyoruz işte. Evlenirken düğünde takılan paraları ve altınları aldılar ben 50 tlcik bile görmedim kına da elime koyulan küçük altın oluyorya onu bile aldılar. Gelin eşyam hiç olmadı biz evlendiğimizde eşimle dayısı yasiyorlardi oraya taşınırken de kayınvalidemgil taa 15-20 senelik eşyalarını vermişler onlara banada eşya almadıklari için ben o eski eşyalarla 2 sene durdum hatta buzdolabını hala kullanıyoruz, eşyalarım hep koltuk altlarındaydi, çok zorluklar çektim malesef. Taksitle beş senedir her şeyimizi yeni yeni tamamladık borçla harçla işte. Neyse Şubat'ın 2sinde evlilik yıldönümümüz vardı eşim bekodan mutfak robotu, Dyson almış markettende çay makinesi ve kahve makinesi almış sağolsun eksiklerimiz bitsin artık diye. Sana çok zorluklar yaşattım bundan sonra kimseye muhtaç etmicem seni falan dedi o şekilde hediye etti onları bana ben hiç haberim yoktu aldıklarından. Neyse kayınvalidem görüntülü konuşurken çay makinesinin kutusunu görmüş o ne falan diye sordu derken konu konuyu açtı başladı ne gerek vardı bende çay makinesi vardı benden isteseydi ben verirdim bu çocuk hiç para tutmasını bilmiyorya nerde gereksiz varsa alıyor özellikle çay makinesi hiç kullanışlı değil falan dedi(o zaman sen neden aldın)) huzili masraf yapmış falan dedi bekodan aldıkları daha gelmemişti bana oğlumun haberi yokken iptal edebilirsin falan diyor. Bende almış bikere ilk taksitini bile ödemiş falan dedim. Biz sana bı eşya yapamadık falan demiyorda beş sene olmuş evleneli robotum bile yoktu daha yeni aldı işte. Ama kızına alınsa bunlar öve öve bitiremez kızı kocasına bir ton masraf yaptırıyor durumlarida bizden iyi hiç kızına demiyor bunları, hatta görümcem hamile kızı dalga geçiyor acaba şunu aserip aldirsammi falan diyip gülüyorlar kayınvalidemde şimdi hamileyken ne aldirirsan o kâr falan diyor. Kendi kızlarına yapılınca ooo mooo falan derler bize gelince neden böyle bunlar. Hala onları almasaydi bir borcunu kapatsaydi falan diyor. Kayınvalidem öyle diyince keşke almasaydi falan dedim sonrada inadına aldır inadına kullan diyorum kendi kendime sizdede böyle oluyor mu?