0 oy
159 göst.
Aile kategorisinde (1,395 puan) tarafından
Kızlar geçen kaynanama erişte kesildi. İki komşusu görümcemin kaynanasi flwn vardi. Her neyse işte geçen sene evlenen komşunun oğlu var. Oğlanın ehliyeti yoktu eşi ile beraber ehliyet aldilar. Konu açıldı komşusu dedi ki ikisi bir aldı ehliyeti. Kaynanam da babasının evinde niye almamış dedi. Diğer komşu da burası rahat geldi demek ki dedi. Ay kızlar o kadr sinir oldm ki. Neyse dedm busey demeem. Kaynanam kendi kızına gelince damadina kızıma arabayı sürmeyi ogret diyor ama. Bende Bi kaç kere dedm ehliyete yazilacagm flan diye. Şimdi aynısını bana da diyecektr ama çokta umurumda mı degl. Nasip olursa şu hastalığı atlataym inşallah alacagm ehliyet hemde onlara inat :) gerçekten bu kaynananlar bj tuhaf kendi kızlarına gelince damar herseyi yapsn isterler ama gelinin de iyi olmasının oğlunun iyi davranmasını istemez ler.. anlamak güç..

5 Cevaplar

+1 oy
(2,241 puan) tarafından

Nedense bu genel olarak var insanlarda ya. Bana da mahallede herkes bekarken mi öğrendin evlenince mi diye soruyordu :D

-Reklam-
0 oy
(4,570 puan) tarafından

Benim annem bu kaynanalardan değil :) gelinimize kızım herseyden önemlisi ehliyet baban bana çok dedi ben almadım şimdi çok pişmanım gençken al ehliyetini diyenlerden :) kendileri  kızlarına ne yaparsan kocanın evinde yap burda benim yanımda kır dizini otur diyen anne modeli olduğuna yemin ederim ama ispat edemem  

0 oy
(13,470 puan) tarafından
İşte bu yüzden kaynana oluyorlar :) damat kızları için her şeyi yapsın ama oğulları gelinlerine bi şey yapmasın:) 
0 oy
(902 puan) tarafından
Benimkide öyle canım .  İstememede onlarda ya ev ya da altın oluyormuş öyle diyordu bana hiçbir şey takmadı . Görümceme gelince altın ev diye kendini yırttı istemesinde
0 oy
(896 puan) tarafından
Benim kaynanamda , kocanın ekmeği yaradı gotu büyütmüşsün derdi hep. Oğluna yaptığım fedakarlıklar görmezden gelinir tabi. 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 255 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nehirrr (928 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 361 göst.
15 Mart 2024 Aile kategorisinde Hayatnur (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 295 göst.
27 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Merva90 (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 336 göst.