0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (391 puan) tarafından
Kızlar soğan suyu içmeye başladım adet bitdikden sonra. Rahmi falan temizler derler ya öylesine iceyim zarari olmaz dedim ama sabah aksam ac karına degil sabah kahfaltidan sonra 1 bardak icdim sadece zar zor onuda ama icdim. 5 gün icdim 6,7ci gun kaynanam evdeydi icemedim. Uzun uzun anlatmayayim gorse aa ne sorunun var iciyorsun der. Agzi laf yapan biri o yuzden o gorsun istemedim. 2gun arayla yeniden icsem olurmu 10 gun tamamlayayim diyorum. Yani fayda edermi yinede.Hamile kalmak icin bir sorun yok tedavi bile yazmadı. Işte insan bişeyler yapmak istiyor yinede. Sadece gunde 1 bardak zarar etmez diye dusundum

5 Cevaplar

0 oy
(2,149 puan) tarafından
Doktora danışarak yap bence .Herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir.

Ben 15 gün boyunca ard arda yaptım çok faydasını gördüm.

Hamile kalmadım o ay ama rahmi çok iyi temizlediğini düşünüyorum.
(391 puan) tarafından
Canim doktor sadece vitamin yazdi ve bilirsin doktorlar boyle şeylere onay vermezler verselerdi pco olan herkese sogan kuru derlerdi. Bende rahmi temizlediyne inandim kullandigimdan 3 gun sonra akinti artdi farkli akinti gelmeye basladi
(2,149 puan) tarafından
Bendede pco vardı ve bana gerçekten çok iyi geldi adet olduğunda sonucu göreceksin zaten canım.
-Reklam-
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Zararı yok çok faydalı bişey ama keşke aç karnına icseydin daha çok etki ederdi yinede on güne tamamla allah güzel kalbine göre versin inşallah
(391 puan) tarafından
Midem bulandi ac karina bu yudum aldim icemedim( ama 5 gun kullandigim zamanda akintim cogaldi rahmi temizlediyine inandim
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Bende işe yaramadı bu ben hayıt tohumu gördüm aldım Osmanlı da kadın otu derlermis buna o ay hamile kaldım oda temizliyor 
(391 puan) tarafından
Canm resmi varsa atarmisin ben azeriyim hayit tohumu ne bilemedim
tarafından
Canım hayit tohumunu nasıl kullandın bende soğan kürü denedim ama fayda etmedi
(1,635 puan) tarafından
Aktarlarda satılıyor canım ciha tohumuna benziyor çok adetim bitmeden başladım sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı hayıt tohumunu bir su bardağı kaynar suda demledim ılık şekilde içtim hamile kaldım o ay sonra birdaha istedik birdaha kullandım yine o ay hamile kaldım kızim 11 aylık oldu bile:) inşallah sendede ise yarar mucize bişey bana tüp Bebek demişlerdi
tarafından
Kac gün devam ediyorsunuz acaba birde ben emziriyorum sakıncası olur mu
0 oy
tarafından
İlk denedigim zaman ertesi ay hamile kalmıştım geçen aylarda denedim yan etki yaptı 
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Gebelik için değilde bende çok akıntı var içsem sorun olur mu bilen yazabilir mi lütfen ?

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 95 göst.
12 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur_lina (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 88 göst.
11 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 100 göst.
23 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 261 göst.
31 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,025 soru

12,171,597 cevap

36,639 kullanıcı

...