0 oy
320 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,085 puan) tarafından
Gurbetteyim kimsem yok bi basima cocuga bakmaya calisiyorum o kadar doluyum ki o kadar aglamak geliyo ki icimden bir tane arkadasim yok bi tane komsum yok. Esim gec geliyo erken gidiyo 1 gun tatil o gunde alisveris mi yapcak dinlencek mi bizi mi eglicek. O kadar dolsum ki nolur yalniz olmadigimi soyleyin. Cok sukur sagligimiz yerinde ama yalnizlik bana cok koyuyo dertlesmek istedim 

14 Cevaplar

0 oy
(17,770 puan) tarafından
Bende gurbette olmak isterdim vallahi akrabadan komşudan uzak olmak gibisi yok (⁠◔⁠‿⁠◔⁠)
(1,085 puan) tarafından
Oyle degil iste bi dozu olmasi lazim bana bu yalnizlik cok agir gelmeye basladi :(
(17,770 puan) tarafından
Banada insanalr çok ağır gelmeye başladı bende uzaklara gitmek istiyorum
(1,085 puan) tarafından
Dogrudur canim herkesin bi derdi var iste
-Reklam-
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Bende gurbetteyim kimsemiz yok ama iyiki kızım var . Benimde arkadaşm yok komşum yok daha doğrusu bina da herkews çalışıyor sabah gidip akşam geliyor. Ben sana arkadaş olurum ay üzülme sen çoğumuz aynı durumdayız. :) 
(1,085 puan) tarafından
Sagol canim tanimasam da sizleri iyi ki varsiniz cok doldum cok kotuyum
(2,586 puan) tarafından
Ara ara bende doluyorum üzülüyorum ama çok şükür kuzum bu günümüze . Ben artık kendimi de bıraktım kızım da o kadar sıkılıyor ki benden de sıkılıyor evde farkındaym sürekli dışarı çıkmak istiyor hava soğuk onun için ayrı üzülüyorum
(1,085 puan) tarafından
Cok sukur doldum bende sabaha kadar aglayip kendimi bosaltmak istiyorum
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Yalnız değilsin bende tek başımayım 11 aylık bir kız annesiyim evime ne gelenim var ne gidenim olduğum yerde hiç bir yeri bilmiyorum akşama kadar kızımla evde oturuyoruz üzülme lütfen çocuklarımız bize en  iyi arkadaş 
(1,085 puan) tarafından
Orasi oyle canim allah basimizdan eksik etmesin iyi ki var. Ama insan arada kosusturma istiyo ev gezmesi istiyo es dost istiyo ne biliyim cok yalniz hissettim jendimi
(1,070 puan) tarafından
Haklısın o konuda
0 oy
(4,147 puan) tarafından
5 senedir gurbetteyim hiç gidecek kimsede yok iki çocukla hayat zor bazen diyorum kendi memleketimde otursam ne güzel olurdu 
(1,085 puan) tarafından
Bende oyle diyorum ama nasip iste. Allah saglik versin. Anne babanin yaninda cocuk buyutenlere ozeniyorum bazen iki dakika oyalamalari bile ne buyuk nimetmis meger
(4,147 puan) tarafından
Aynen valla iki doğumum oldu ikisinde de sadece eşim vardı (eşimin akrabaları ile aynı memlekette oturduğum halde gelemediler ikinci doğumda büyük oğluma bile bakmadılar) ablam yada babam bile olsaydı o çocuğa bakarlardı en azından ama olsun çok şükür eşim iki çocuğum yetiyor arada yöneticiye gidiyorum o kadar
(1,085 puan) tarafından
Bende uc senedir gurbetteyim uc senedir farkli illerde olduk gene de hic bi tanidigim bi kapimi calan olmadi. Ozeniyorum bazi arkadasliklara
(4,147 puan) tarafından
Gerçi ben bekarken de arkadaşım varken gidemiyordum o yüzden biraz alışkınım tek olmaya ama insan çocuk olduktan sonra ister istemez bir destek istiyor ya
(1,085 puan) tarafından
Aynen oyle bi on dk sadece oturmak istiyo bu mizmiz donemlerinde birileri onunla oynasin istiyo. Cunku cocukta farkli insan ariyo babasi evdeyken cok uslu oluyo uc kisiyken mesela. Ama ikimiz varken cok farkli
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Aman boşver valla en iyisi insanin cekirdek ailesi ile yalniz olmasi onun dışında insanlar çok kötü ne dedikoduları biter ne hasetleri
(1,085 puan) tarafından
Dogru canim ama mesafeli de olsa insan birilerini ariyo ya sosyal varliklariz neticede
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Bende üniversitede bazen öyle hissederdim seni anlıyorum canım ama arkadaş edin mesela bakkala markete git illaki komşu vs tanışırsin davet edersin derken arkadaşlığı başlar 
(1,085 puan) tarafından
Herkese guven olmuyo ki oyle konum komsu olsa neyse de buyuk sehirde markette vs herkes kendi halinde
0 oy
tarafından
Canım sağ evladın sağlıklı huzurun yerindeyse tamamdır 
(1,085 puan) tarafından
Cok sukur allah basimizdan eksik etmesin
0 oy
tarafından
Aynı durumdayız ne arkadaşım var ne akrabam eşim ve kızımla hayatıma devam ediyorum insan bazen sadece nasılsın diyecek birine ihtiyaç duyuyor 
tarafından
25 bende genelde çevredekiler dağa büyük yaş gurubunda olunca yalnız kalıyoruz sanirim
(1,085 puan) tarafından
Belki de ben gerci kimseyi gormuyorum da gorsem belki taniscam. Kis ya bide yaz olsun bi de
tarafından
Canim ya inan ki bende çok sosyal biriyim normalde hiç çekinmem insanlarla sohbet etmekten ama devir o kadar değişti ki cocugu parka görürsen oturan anneler elinde telefon öylece ekrana  bakıyor yada insanlar bende dahil birileriyle tanısmaya korkar olduk o kadar kötü niyet dolu ki ortalıkta keşke kendimiz gibi samimi dürüst insanlarla aynı ortamda bulanabilsek aynı ortamda olmasa bile sohbet edebilsek
(1,085 puan) tarafından
Dogru insanlar yobazlasti. Eskiden olsa laf atarlardi ama simdi nerdee
tarafından
Hepimiz yalnizlastik
0 oy
(2,856 puan) tarafından
Yalnız değilsin kuzum biz burdayiz☺️ bende kendi memleketimde yalnızlık yaşıyorum. Annemlere hafta da 1 gitsem bile evimiz arabayla 15 dk lik ama herzaman gidemiyorum. Komşum yok. Kayınvalidem 2 dk lik yakın ama ne o gelir ne ben giderim iste kziimla birlikteyim akşam 5 de eşim gelir. Ama yine insan birilerini ister...
(1,085 puan) tarafından
Aksam beste gelse amenna :) tesekkur ederim iyi ki varsiniz hic tanimasamda buraya yazinca cevap vereceginizi bilmek guzel
(2,856 puan) tarafından
Her zaman kuzum sizde iyi ki varsınız.
0 oy
(682 puan) tarafından
Aynı kaderimiz :) bnde gurbetteyim eşimin işi için Kastamonuya geldik kimsem yok burda. Burda doguk yaptım sezeryan oldum tek başıma 2 gün hastanede kaldık refakatçim da yoktu çok zorluk çektim 13 günlük bebeğim 4 yaşında bir kızım daha var çok zorlanıyorum ama rabbim onları bana bağışlasın inşallah. Bnim de hic arkadaşım komşum vs. Yok tüm zamnlarimi çocuklarımla geçiriyorum. Senin yine de eşin bir gün evde kalıyor bnim eşimin hiç tatil izni bile yok ;)
(1,085 puan) tarafından
Yaa iki cocukla cok zorlaniyosundur allah yar ve yardimcimiz olsun insallah canim
(682 puan) tarafından
İlk hafta çok zordu ağrım çok aşırı vardı ama şuan çocuklarıma bakacak kadar iyim ve zorlanmiyorum :)
(1,085 puan) tarafından
Cok sukur canim allah guc kuvvet versin
0 oy
(986 puan) tarafından
Ah gurbet :( çok zor bende öyleyim eşim 10 gün gece yok 5 gün gündüz sürekli yalnız komşu falan tanımıyorum pek dışarı çıkmıyorum bebeğim var 15 gündür de deprem bölgesinde kaldık böyle çocuğumla bazen boğuluyorum duvarlar üstüme geliyor sanki Bi an önce yaz olsa da bebeklerimizi alıp en azından gezmeye gitsek 
(1,085 puan) tarafından
Aynen canim kis gunu memlekete gitsem herkesin derdi kendine sobali ev inan yazin gelmesini bende cok istiyorum
(986 puan) tarafından
Kışın çocukla Bi yere gitmek daha çok eziyet zaten evde oturmak daha mantıklı umudumuz yaza insallah
(1,085 puan) tarafından
Aynen canim
0 oy
(1,382 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Gurbette değilim. Ama eşim işi gereği hafta içi hep sehirdisinda sadece hafta sonları geliyor eve. Bebeğim küçükken annem gelir kalırdı ben giderdim havalar soğuyunca gidemiyoruma artık o da kolay kolay gelemiyor. Hamd olsun oğlum var imkan olarak rahatimiz da iyi evim komşularım falan ama biryere çıkamıyoruz pek yalnizken. Arkadaşlarım da hep işinde gücünde akrabalar koyde. Öyle işte. En azından geç de olsa eşin geliyormus. Rabim sağlık huzur versin.
(1,085 puan) tarafından
Amin canim cok sukur disarda degil sana da guc versin rabbim
(1,382 puan) tarafından
Amin. Herkese versin inşallah. Pazar gün öğleden sonra başlar hepimizde hüzünü. Eşim durgunlasir oğlum peşinden kalmak istemez. Ben üzülürüm. Neyse Rabbim başka ayrılıklar vermesin . Seni de çok iyi anladım o yüzden. Biraz buyusuun bebekler onlarla arkadaş oluruz napalimi
(1,085 puan) tarafından
Evet ya birlikte oturup kahve ictigimiz gunler tez zamanda gelsin insallah
0 oy
(688 puan) tarafından
Keşke burda oturuyor olsaydın bende öyleyim birbirimize destek olurduk 
(1,085 puan) tarafından
Aynen canim insan bi tane olsun tam olsun istiyo bebis var mi sende
(688 puan) tarafından
Evet canım 2 tane küçük 2.5 yaşında büyük 3.5 bu yıl Ekim ayında birisi 4 yaşında diğeri 3 yaşında olacak Allah nasip ederse büyüttüm ben ya senin var mı bebiş
(1,085 puan) tarafından
Allah bagislasin Var 13 aylik canim benimki de bu aralar cok mizmiz bende nasil avutucami sasirdim
(688 puan) tarafından
Ben çok şükür uyku problemi ve yaş sendromu çekmedim hiç çok zor ya büyütmek 2 tane arka arkaya yaptığım için seni anlıyorum kaç çocuğun var eğer 1 tane ise ve 2. Bir süre düşünmüyorsan yap derim maddi imkanın varsa. 2 tane arka arkaya olunca birlikte oynuyorlar pek zararı olmuyor ben ilk 1 yıl zorlandım sonra oğlum ayaklandı kızımla oynamaya başladılar şimdi iki oturma odasında oyun oynuyor bende temizlik yapıyorum. Tek olunca çok sıkılıyorlar.
(1,085 puan) tarafından
Bunu bende dusunuyorum. Millet bes taneye bakmis ben bi taneye zor bakiyorum diye esimde dedi onlarin kardesleri oynatiyo dedi. Benim asil problemim oyun konusunda tikanmam yaninda biri olsa oymatsa aslinda kizim zor bi bebek degil. İkinciyi dusunmuyorum canim allah isteyene versin ama zor yani bu devirde. Maddi olarak degil belki ama ben cok yipraniyorum gurbette
0 oy
(2,332 puan) tarafından
Kıyamaaam Allah yardımcın olsun. Ben de senin gibi olurdum kesin öyle etrafımda kimsem olmasaydı. İnsan akraba arkadaş arıyor kesinlikle bazı zamanlar. Ama pozitif düşün en önemlisi eşinle aran iyi ve çocuğun var sağlıklı şükür. Ya herkes olsaydı yanındada eşin veyahut çocuğundan dolayı huzursuz olsaydın. Dimi canım. Kendine kafanı eğlendirecek uğraşlar bulabilirsin basit hobilerin olabilir. Bi düşün :)
(1,085 puan) tarafından
Cok tesekkurler canim allahima bin sukur sagligimiz keyfimiz yerinde ama insan boyle bunalima giriyo bazen
(2,332 puan) tarafından
Çok haklısın. Bazen afakanlar basıyor içimiz bunalıyor ah ah. Rabbim gönlümüzü ferahlatsın
(1,085 puan) tarafından
Amin canim amin

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 615 göst.
0 oy
5 cevap 503 göst.
28 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Efe annesi (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 236 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,564 soru

12,276,370 cevap

37,772 kullanıcı

Kategoriler

...