0 oy
296 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
5 aylık kızım şuan hastanede yatistayiz eeg ve MR çekilmedi ama doktorlar epilepsi gözüyle bakıyor hatta ilaç basliyacaklar beni neler bekliyor nolucak şimdi anlamsız duygular içerisindeyim bir tuhaf hissediyorum

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Kızlar nolur bilgisi olan yok mu
-Reklam-
0 oy
(1,914 puan) tarafından
Umarım inşallah sağlık ile sınanmazsınız ama herşey Allah'tan veren de alan da bize düşen onlara nasıl olursa olsun bakmak inşallah çok sağlıklıdır sadece sen çocuğunu düşün sağlık en önemlisi evet ama Allah verince bakması mecbur oluyor kendini de üzme herşey yolundadır inşallah 
tarafından
İnsallah canım kaç damar yolu açıldı Rabbimin. Vardır bir bildiği
0 oy
(689 puan) tarafından
Eeg çekilmeden teşhis koyulmaz. Bizde sıcak havale geçirdik nöbet Eeg çekildi Eeg temiz çıkarsa epilepsi değil 
(14,168 puan) tarafından
Benim oğlum 4 kez soğuk havale geçirdi ve 3 doktor da epilepsi olduğunu söyledi eeg çekilmeden. Ayrıca eeg her zaman doğru sonuç vermiyormuş pek çok kişiye sordum.
(689 puan) tarafından
Soğuk havale zaten epilepsi ben ateşe bağlı olanı kasdettim. Uykuya bağlı bir durum düzgün sonuç verip vermemesi. Ne derin uykuda olacak nede uyanık. Bizim emar ve eeg temiz çıktı
tarafından
Ateşsiz bizimki canım çok korkuyorum nolur biraz bilgi verir misin beynine hasar verir mi bundan sonra nolucal
(689 puan) tarafından
Ateşe bağlı olan veriyor. Soğuk olanı bilmiyorum canım çok geçmiş olsun inşallah
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Korkma canım rabbim şifa versin inşallah geçicidir. Oğlumda epilepsi hastası nöbetler geçirdi daha önce ilaç kullanıyor şuan 12 saatte bir. İlacı düzenli kullandığımız zaman nöbet vs bir şey olmadı sadece yan etkisi baya agresif bir çocuk doktor ilaç verirken söylüyor huysuzluk gerginlik olacak diye.
tarafından
Canı sağolsun da agresiflik gelip geçer canım benim inan umrumda değil sadece bizimki ateşe bağlı değil beynine zarar verir mi nolucak bunda sonra
(14,168 puan) tarafından
İnşallah zarar vermez canım net bir şey söyleyemem ama oğlumda herhangi bir sorun yok gelişim testi yaptı doktor gayet iyi dedi
0 oy
(18,722 puan) tarafından
Kayınbiraderi.kucukken yaklaşık 2 yaşındayken başlamış. 7 yaşına kazdar ara ara nöbet geçirmiş. 7 yaşından sonra tamamen geçmiş çok şükür.  Şimdi 26 yaşında maşallah barekallah bir sıkıntısı yok. Bir daha da yaşamamış. Sizinki de geçecek Allah'ın izniyle. Kayınvalidem çok düzenli tam saatinde ilaçlarımı icirmis. Ama o ilaçlar da agresyon yapıyormuş çocukta. Çok sinirli oluyormus. Ne zaman ki ilaçları kullanması bitmiş o zaman sınırı de geçmiş çocuğun. Sizinki çok daha çabuk iyileşir inşallah. Tüm bildiklerim bunlar. Allah'ım şifa versin inşallah tez zamanda. 
tarafından
Allah'ım razı olsun canım inşallah bebeğimi böyle görünce çok zorlanıyorum bir anne olarak megersem ne büyük nimetmis evimde çocuklarımla oturmak Rabbim kimseye hastaneye düşecek dert vermesin yarım saatin içinde hayatımiz bambaşka bir hal aldı
(18,722 puan) tarafından
Amin amin dostum. Geçecek inşallah sizinki de. İnsan zaten nimetlerin kıymetini böyle zamanlwrda daha iyi anlıyor. Bir daha düşürmesin Allah'ım hastanelere .

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 157 göst.
21 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (793 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 491 göst.
9 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde S.Plt (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 195 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 191 göst.