0 oy
336 göst.
Diğer kategorisinde (3,165 puan) tarafından
Geçen sene TV yi kırmıştı yeni yürüme zamanında değiştik, 3 gün önce kaynanmlaron TV sini kırdı bişi istemiş vermemiş oda eline geçen sert bişiyi atmış kırılmış, bugun de daha bir kaç dk önce bnm tlfn elinde teyzesine güle güle dedi kapattı fırlatıp

tlfnu kanapeye değecek sanırken  duvara değdi maalesef işin garip kısmı üstte kırılmaz cam da hiç bişi yok ama nasıl çarptıysa içte ekran çatladı kullanılır durumda ama içim acıyor valla ya 5 yıldır aynı tlfn u kullanıyorum Bi sürü video foto var sinirlerim bozuldu ya bu çocuk niye herşeyi atıyor delirecem bide nokta atışı yapıyor parçalıyor kırıyor, honor 10 tlfn modeli camını kaça değişirler acaba

5 Cevaplar

0 oy
(135,915 puan) tarafından
gecmis olsun video foto yedekleme varsa bisi olmazda ekranda en az 2 bin bence
(7,800 puan) tarafından
Kız bu zamanda orjinali de olmayı versin boşver  :)
oda ilk dsrbede gider bacim saglam degil onlar
(7,800 puan) tarafından
Yok sağlam olmasına sağlam ama bir tık renkleri soluk
bide dokunmasi zor diyolardi burda okumustum
(7,800 puan) tarafından
Benimkinde bir sorun yok dokunması normal ama durumu müsaitse tabi orijinal alması daha iyi olur bir pürüz yaşamaz en azından
-Reklam-
0 oy
(4,218 puan) tarafından
Benim oğlumda herşeyi fırlatıyor maalesef o kadar uyarmama rağmen ama çok şükür daha bu kadar büyük şeyler kırmadı dikkat etmek lazim camin ne kadara değişeceği hakkinda bir fikrim yok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin diyelim artik
(3,165 puan) tarafından
Öylede bizimki abartı abartı TV yi duvara astım üstüne koruyucu aldık önlemi öyle hallettik, bnm tşde elinde olurdu atardı ama kanepeye duvara faln atmazdı buda oldu
0 oy
(2,367 puan) tarafından
Evde hiç bişey kalmadı saldım artık tükendim 
(3,165 puan) tarafından
Sizinkide mi kırdı hep
(2,367 puan) tarafından
Evet kuşum bir telefon iki yeni bir kaşık bir saat saha neler neler
(3,165 puan) tarafından
Oyuna çeviriyor biz yapma dedikçe o gülerek daha hızlı atıyor herşeyi of off
0 oy
tarafından
Ne kadara degisilir bilmiyorum da tv falan sabitlemek gerek yuksege yoksa kirmakla kalmazz uzerine de dusurebilir Allah korusun,neden o kadar hircin iki yaş sendromu mu oyun mu yapiyor
(3,165 puan) tarafından
Hıröınlıktan değil oyun yapıyor kendince biz dur yapma dedikçe o daha çok gülüp oyuna çeviriyor
0 oy
(217 puan) tarafından
Ben bi kaç ay önce samsung a30 eski telefonun ekranını değiştirdim ana hatla beraber 1400 tuttu telefonun modeline göre değişir 
(3,165 puan) tarafından
Sagol cnm ya bakım artıj

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 272 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mslcns (5,326 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 982 göst.
12 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kadriye 35 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 635 göst.
7 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Halimee (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 627 göst.
17 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde yenigelin24 (301 puan) tarafından soruldu

412,520 soru

12,419,960 cevap

45,175 kullanıcı

Kategoriler

...