0 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde (103 puan) tarafından

image

bu siteye güvenmeyin arkadaşlar bir takım şipariş ettim geldi ama pantolonu çok dar  tunigide aşırı çok çok bol abartmıyorum wn Küçük 1 beden söylememe ragmen  çok kilolu biri olması lazım o tunigi giyebilmek için  o. Tunige  nasıl öyle daracık pantolon koymuşlar onu da anlamadım  şikayet imi belirttigim için  memnun olmadıgım için engellediler beni her yerden paylaşımlarını göremiyorum ben bu siteyi şikayet etmek istiyorum nerelere edebilirim 

3 Cevaplar

0 oy
(658 puan) tarafından

Yorum olarak yazayım ben sizin adınıza sayfalarına, bir de Şikayet Var sayfasına yazın. Burada da yayınlayın, linç etmek isteyen illa ki çıkacaktır :)

(103 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim saolun :)
(658 puan) tarafından
Beni de engelledi terbiyesizler :)
(103 puan) tarafından
Aaaa ne yazmıştın da canım şaka gibi yaaa :)
(658 puan) tarafından
Burdan alışveriş yapmayın olumsuz yorumları silip kullanıcıyı engelliyorlar yazdım :)
(103 puan) tarafından
İnşallh onlar görmüştür engelleyene kadar :))
-Reklam-
0 oy
(2,606 puan) tarafından
Aklında olsun sitesi olmayan yerden alışveriş yapma sitesi olsaydı mecbur alacaklardı iadeye basardın yollardın
(7,458 puan) tarafından
Sitesi var baktım ben şikayet var üzerinden bişey yapılabilir birde ben bilmediğim bir yerden alışveriş yapmam Hepsiburada vs en güvenilir yerler
(103 puan) tarafından
İadesi yok canım degişim var  oda kargo ücreti bize ait gene ve gelende dogru mu gelecek oda muamma  mecbur terziye götürüp yaptırcam artık Allah bildigi gibi yapsın ne deyim benden bu şekilde aldıgı paranın hayrını görmesin ya akıl mantık işi degil az maz  büyük degil tunik hoca cübbesi gibi pantolon da dapdar  o tunigi giyene o pantolo nasıl olsun gönderiyosunuz mantıklı gönderin hiç olmasa
(7,458 puan) tarafından
Tüketici haklarına göre iade hakkında var aslında
(103 puan) tarafından
degişim var ama iade yok yazıyor
0 oy
(10,507 puan) tarafından
Siteyle.iletiseme gecemedin mi benim kuzenim burdan 4 5 takım aldi hiç sorun yaşandı çok yüksek takipçili bı site 
(103 puan) tarafından
Canım vatsab dan yazdım şikayetimi ama vatsaba girip geri çıkıyorlar benim mesajı okuyor ama cevap vermiyor şikayetim arttıkca da engelledi beni her yerden pislikler
(658 puan) tarafından
Takipçileri sahte, parayla almışlar. Sahte takipçileri ölçen bir uygulama var oradan baktım. Güvenmeyin takipçi sayısına
(103 puan) tarafından
Takipçileri ölçen uygulama nasık oluyor ilk defa duydum ayol nerden anladınız
(658 puan) tarafından
Yabancı bir site var, oradan ölçülüyor. Takipçi ve etkileşim sayısına bakılıyor, mesela 1 milyon takipçisi var ama beğeni sayısı 150. Tüm gönderileri tarıyor ve ona göre bir yüzde çıkarıyor. Bu butik %89 çakma çıktı. Fake yani takipçisi

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 536 göst.
31 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 358 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 491 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 351 göst.