Kızlar bi türlü bıraktıramadım şu telefonu. Onsuz asla yemek yemiyor hep “aç” diyor. Ben açmazsam da ağlıyor. Yemek düzenimiz yok. Hep ıvır zıvır şeyler yiyor. Mesela bugün birkaç kaşık çorbayı zor yedirdim o da yine telefonla yedi. Kendi isteğiyle sofraya gelmiyor. Yaptıklarımı mı beğenmiyor acaba bilemiyorum. Her şeyi yemez. Köfteyi pilavı çok severdi, çoktandır onları da yemiyor. Sebze falan asla sürmüyor ağzına, her yolu denedim. Artık sabrım kalmadı kızlar, psikolojik olarak çöktüm çok mutsuzum Hayattan zevk alamaz hale geldim. Her günüm ayrı eziyet… Siz nasıl yediriyorsunuz neler yiyor hiç bir şey yemeyen bebeğinize neler veriyorsunuz? Tavsiyelerinize ihtiyacım var, lütfen yardımcı olur musunuz?
Ben bölmeli tabak aldım çorba kesin oluyo yemekte diğer yerlere evde ne varsa hepsinden esir miktarda koyuyorum kendinin yemesine izin veriyorum o yiyo yangını isterse telefon olayına gelirsek böle kırık ekran resmi yükle mesela yere düşürmüş gibi yap o ekran görüntüsünü de telefona ekran resmi yalp ay kırıldı deee ve hiç teli yanında eline alma alışır bı müddet sonra valla kontroller bizim elimizde sadece sabırlı ve kararlı olursan patronun o değil senin olduğu ogrenir
412,733 soru
12,426,671 cevap
45,511 kullanıcı