0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (161 puan) tarafından

Herkesin acıyı yaşama şekli farklı tabi ama bu kadar çabuk normale donmek bana garip geliyor

image

5 Cevaplar

+1 oy
(2,564 puan) tarafından
Kimseye laf anlatılmaz canim herkez bildini yapiyo herkez kendine yakisanj yapsın ne diyeyim 
-Reklam-
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Evet birazda olsa normal hayata döndüm ben oğlum için.. Yani alıp onu parka çıkarıyorum dışarıda gezdiriyorum çünkü biz bunaldıkça oda öyle oluyor.. Ama paylaşım yapmıyorum önümüzdeki günlerdede yapmayı düşünmüyorum. Diyarbakırlıyım çevremde evsiz kalan akrabası ölen insanlar var onlara saygısızlık yapmak istemiyorum. 
0 oy
(14,107 puan) tarafından
Ben postlara cevap veriyorum ama post açmak hiç içimden gelmiyor
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Cok aktif kullanmadigimdan belki ama yani  neden paylaşma geregi duyduklarını anlamiyorum  cunkü biliyorum kimsenin psikolojisi normal degil o yuzden en azindan bir süre kendi kabuğuna cekilebilir insan
0 oy
tarafından
Daha önce de böyle bir konuda yorum yapmıştim  ben depremi yaşayan biri olarak söylüyorum bebeğim var 8 aylık bir şekilde devam etmek zorundayız artık düşünmekten bunalıma girme evresindeydim bir göğsümde süt bile azaldı biz bile hayatımıza dönüyoruz çünkü donmek zorundayız biz yemek yiyoruz biz bebeği dışarı çıkıp dolaşıyoruz biz kahve icebiliyoruz yani bunu ben yapabiliyorsam depremi yaşamamış birilerinin yapması daha daha kısa zaman alır herkes herkes saygı göstermeli çok hassas bir dönem bu ne birilerinin acisina vefatına saygısızlık yapılmalı ne de hayatına devam edene ben hayata devam eden insanlarla diyalog kurmaya çalışıyorum daha çok konuşmak sürekli orda kalmak daha kötüye çekiyor beni hangi kanalda hatırlamıyorum bir psikolog da aynı şeyi söylüyor depremé dair asla soru sormayın ona teselli vermeye çalışmayın empati yapmayın ona açısına saygı duydugunuzu hissettirmek için asla hatırlamayın başka şeylerden konuşun başka şeylerle ilgilenmesini sağlayın diyordu gerçekten buna ihtiyacımız var bizim ailede de çok vefat var ama inanın artik bunu bile duymak istemiyorum . Korku beslenebilir bir duygu çünkü lütfen kimse kimseyi yaptığı şey için kırmasn 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 614 göst.
2 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 567 göst.
0 oy
25 cevap 862 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Birkullanici00 (191 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 173 göst.
2 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu