0 oy
353 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (352 puan) tarafından
Kizlar girip biri bir şey yazınca beğenmeyin yoksa yeni postları göremiyoruz en aşağıda kalıyor merak ediyorum yeni gelişmeleri  en ustlerde günler öncesi paylaşımlar kalıyor 
notu ile kapatıldı: Admin tek posta topladı oraya yazin

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Arkadaşım zaten tüm haberler deprem ile alakalı telefonunu alıp 2 sosyal medya 2 google yapsan göreceksin tamam çok üzüldük ama gerçekten deprem duymak istemiyorum gebe olduğum için bebeğimde stres altında kalmış ben geceleri ağlayarak uyandım çok gece rüyamda onlarla bir calisiyordum psikolojik olarak zayıfım burada bari deprem konusu açılmasın televizyon açmayı bırak telefonu elime alasım yok burda diyecekleriniz haberlerde de var 
tarafından
Olur sen ne istersen onu yapayım hiç bişey araştırmayalım hiç arkadaşlarımız ile konuşmayalım cahil cahil konuşma insan olsan anlardın belki ama beyni olmayan konuşmasa keşke
(352 puan) tarafından
Canım sen öyle dedin ya depremle ilgili paylaşmayın korkuyorum diye şuan bütün TV sosyal medya her yerde deprem konusu geçiyor korkuyorsan girmeyeceksin
tarafından
Korkmuyorum demedim burada etkilenen insanlar var görmek istemiyor olabilirler biri de ben çok üzücü bir olay yaşandı unutulmaz bişey zaten burada da açmanın bir anlamı yok yani
(352 puan) tarafından
Zaten o yüzden admin deprem bilgi postu açtı biz de oraya yazıyoruz burada farkındaysan kimse deprem oldu yazmıyor
tarafından
Yok sen anlamıcaksın gerek de yok cahille konuşmak çok zor
-Reklam-
0 oy
(2,363 puan) tarafından
Kız sen küçücük çocuğa karış veren degilmisin 
(352 puan) tarafından
Özel eğitim hocası olmana daha çok üzüldüm şuan beni bile cekemiyorsun sen o çocukları nasıl çekiyorsun  bana bile cahil diyorsun düşünemiyorum inan kimlik bilgilerin gerçek olsa denetlenmen için cimere yazardim
(352 puan) tarafından
Özel öğretim öğretmeni özürlü kelimesini kullanıyor çok ayip
tarafından
Özürlü senin gibilere deniyor arada ciddi fark var onlar ozel melek sen ve senin gibiler Özürlü yaz cimere geç kalma Haa yazarken 7 başarı 2 teşekkür belgeli deprem bölgesinde görev almak isteyip zorla görev verilmeyen birinj şikayet etmeyi unutma bakalım cimerden ne tür cevap alcaksin ;) ayrıca seni niye cekemeyeyim hayırdır sen kim oluyorsun ölülere saygısı olmayan iyiki olduler diyen çocuğa beddua eden birinin neyini cekemeyeyim
(352 puan) tarafından
Senin lugatinda kime söylenirse söylensin özürlü kelimesinin yer almaması gerekiyor
(3,670 puan) tarafından
Bnce konuyu kapatalim hanimlar okuyamadim da bi suru bildirim gelmis  post bile kapatilmis yani, hayirli geceler ⚘

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 593 göst.
27 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Misafirr12 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,174 göst.
2 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 250 göst.
12 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Saliha22 (706 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,037 göst.