Bana çok kızacaksın ama ben biraz durulman gerektiğini düşünüyorum canım. Biraz oğlunu büyütüp para kazanacak duruma gelmen gerek. Yaşın çok küçük. Eminim ki eski eşinle evlenmeden önce çok iyi anlaşıyordunuz ki kaçmışsınız. Evlendikten sonra bir ton sorun yaşamışsınız. Şimdiki arkadaşınla evlendiğinde de aynı sorunları yaşayabilirsin. Artık; "bu benim hayatım, kötü bir şey de olsa bu sadece beni ilgilendirir, sadece ben zarar görürüm" de diyemezsin. 2 yaşında bir oğlun var. Şuan bile psikolojik olarak çok etkileniyordur. Senin tabiki hayatına biri girecek ancak giren kişiyi bile bebeğine göre seçmelisin. Dünya çok kötü bir yer. Artık 1 kişi değilsin. Bu nedenle biraz zamana ihtiyacın var gibi hissediyorum. En azından maddi özgürlüğe sahip olana kadar.. Yani bir erkekle evleneyim de bize sahip çıksın dersen o erkek seni güçsüz olarak aldığı için ezer. O yüzden güçlen öyle evlen ki gelecekteki eşin de seni güçlü görsün ve en zayıf noktan olan yavruna zarar vermesin. Şuan güçsüzsün. Zamanı değil..