Kızlar ben elimden geldiğince aileme yardımcı olmak isterim. Gerek para olsun gerek ihtiyaç olsun anneme sürekli yardım ederim. Çünkü maddi olarak sıkıntıda oluyorlar sürekli. Babam çalışmıyor madde içiyor. Annem psikolojik rahatsız o yüzden annem mutlu olsun diye elimden geleni yaparım. Annemin evine gelip kaldığımda kullanmayıp kaldırdığı hoşuma giden bişey olunca da annem bana verir kıyamaz. Bardak ekmek kutusu düzenleyici falan vermişti bana. Kız kardeşim de bana verdiğini bildiği hâlde ekmek kutusu vardi o nerde falan diyor. Düzenleyici vardi nereye koydun diyor. Bende bana verdi ama lazımsa geri vereyim dedim yok aliriz falan dedi. Annem bana bardak verdiği zaman başka bir yerde hoşuna giden bi bardak olmuş kardeşim de hemen kızmış gittin ablama verdin vermeseydin falan demiş bize geldiğinde de aa biizm evdeki bardakları toplayıp getirmişsin demişti gülerek. bugün de böyle sürekli sorması beni rahatsız etti sizce kıskanıyor mu bana mı öyle geldi. Normalde de canını verse içi rahat etmez o kadar sever beni zoruma gitti açıkçası