0 oy
332 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,635 puan) tarafından
Kızlar ben elimden geldiğince aileme yardımcı olmak isterim. Gerek para olsun gerek ihtiyaç olsun anneme sürekli yardım ederim. Çünkü maddi olarak sıkıntıda oluyorlar sürekli. Babam çalışmıyor madde içiyor. Annem psikolojik rahatsız o yüzden annem mutlu olsun diye elimden geleni yaparım. Annemin evine gelip kaldığımda kullanmayıp kaldırdığı hoşuma giden bişey olunca da annem bana verir kıyamaz.  Bardak ekmek kutusu düzenleyici falan vermişti bana. Kız kardeşim de bana verdiğini bildiği hâlde ekmek kutusu vardi o nerde falan diyor. Düzenleyici vardi nereye koydun diyor. Bende bana verdi ama lazımsa geri vereyim dedim yok aliriz falan dedi. Annem bana bardak verdiği zaman başka bir yerde hoşuna giden bi bardak olmuş kardeşim de hemen kızmış gittin ablama verdin vermeseydin falan demiş bize geldiğinde de aa biizm evdeki bardakları toplayıp getirmişsin demişti gülerek. bugün de böyle sürekli sorması beni rahatsız etti sizce kıskanıyor mu bana mı öyle geldi. Normalde de canını verse içi rahat etmez o kadar sever beni zoruma gitti açıkçası 

5 Cevaplar

0 oy
(53,794 puan) tarafından
olur oyle kardesler arasinda ☺️
-Reklam-
0 oy
(410 puan) tarafından

Kendin cevabını vermişsin bnce  :ermm:.

0 oy
(4,213 puan) tarafından
Şakasına demiştir benimkiler de ayni herseylerini verirler annem bişey verse hemen başlıyorlar normal yani alinma
0 oy
tarafından
Son cümlenin ardından nasıl kıyıp kızı kötü edelim bacım 

Canını verecek insan malını esirger mi kz bizde bize yapıyoruz annem brsey versen a bana vermesi sana verdi bende istiyorum ama kötü niyet yoktur gül geç :)
0 oy
tarafından
Benim ablamlar da annemde güzel bişey görürse ister annem de hayır diyemez verir. İstemeseler bile güzelmiş deseler de verir benim de zoruma gider annem layık değil mi güzel eşyalara onlar gençler gitsin alsınlar annrm kaç yaşına gelmiş daha yeni alıyor kendine öyle şeyler. Bazıları da annesinin evini yağmaluyır şu güzelmiş ver bu güzelmiş ver. Hediye alınan şeyleri bile almak istiyorlar ya da annem nezaketen al senin olsun dediğinde hiç yok demiyorlar. Bence kıskanmak değil bu çünkü kıskanan kendine ister. Bu kızmaktır bırakın anneniz kullansın siz alın kendinize

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 432 göst.
0 oy
35 cevap 1,401 göst.
9 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 501 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 379 göst.

Kategoriler