0 oy
156 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,401 puan) tarafından

Kızlar bugün kontrolüm vardır Nst de sancı felan çıkmadı doktorum alttan muayene etti ilk doğumdan kalma iki cm'lik açılman var dedi yarın sabah erkenden gel yatış yapılacak suni sancı vericem dedi bebeği riske atmamak için tamam dedik doktor alttan muayene ettiğinden beri yavaş yavaş sancım başladı belden giriyor bacaklara vuruyor sizce yarına kadar doğum gerçekleşir mi suni sancı almama gerek kalmaz Kendi sancımla doğurmak istiyorum temizlik yapmamı önerdi kayın validemin evini yaptım sancı daha da geliyor doktora yazayım mi acaba :ermm:

4 Cevaplar

0 oy
(133,147 puan) tarafından
oo allah yardimcin olaun alttan bakilmasi dogumu tetikler zqten ins sancin artarda suniye ferek kalmaz
(2,401 puan) tarafından
Geldikçe geliyor
gelsin bacim allah yar ve ysrdimcin olsun sanci geldikce banada dua et allah rizasi icin❤️
(2,401 puan) tarafından
Âmin ALLAH razı olsun canım benim kurban olduğum RABBİM senin de yar ve yardımcın olsun
naptin gii ne durumdasin
(2,401 puan) tarafından
Doğurdum komşu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayy hadi inşallah sağlıkla kucağına al 10 haftam kaldı tetiklemesi için 1 kilo hurmami hazırda bekletiyorum kendi sancımla dogurayim diye inşallah seninkide kendi sancindirda Bi avazda kucağına alirsin 
tarafından
Gitti benim planlar :))))
(84 puan) tarafından
Hayat planlarla ilerlemiyor:))
(2,401 puan) tarafından
Nst de sıfır sancı vardı cnm benim bugün doktor alttan muayene edince başladı sancılar bi nevi o tetikledi galiba Myss dedigi gibi ne zaman isterlerse o zaman gelecek
tarafından
Artık dua edecez kendi sancimiz gelsin diye :)))
(2,401 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(84 puan) tarafından
Bende bebek gelmek istemeyince suniyle doğurdum hastaneye gitmeden sıcak küvette 1 saat kaldım sonrasında zeytinyağı falan kolaylaştırdı doğumumu sanada tavsiye ederim . Allah yardımcın olsun
(2,401 puan) tarafından
ALLAH razı olsun canım benim sancım hiç yoktu sabah doktor alttan muayene etti sancıları o tetikledi galiba
0 oy
(6,759 puan) tarafından
Kendi sancin çoğalır inşallah canım. Ne yaptin sancinda ilerleme var mi? Sağlıcakla kucağına alirsin insallah ❤️
(2,401 puan) tarafından
Yavaş yavaş geliyor sancılar

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 382 göst.
0 oy
11 cevap 241 göst.
0 oy
2 cevap 103 göst.
0 oy
2 cevap 112 göst.
4 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Viyanaltinn (310 puan) tarafından soruldu