Ben Başak, Bey Aslan.
Hep onun dediği şeyleri onun sevdiği şeyler o herşeyi çok biliyor bilgisi olmadığı bir konuda bile mesela benim alanımla ilgili bir konuda birşeyler anlatırsam araya girebilip 'tabii Canım, muhakkak yani, öyle olmazsa şöyle olur zaten... vs vs' bir şeyi de bilmiyorum de be herüf :D herşeyin en iyisini o bilir en mantıklısını o seçer en güzelini o yaşar ben onu yirim ya egoist manyak. Sevmediği ilgi duymadığı konularda cevaplar kısa kısa, ama ilgilendiği bir konuysa sana konuşacak bir nefeslik boşluk bile bırakmaz :D saat 22.30'da merak edip sorduğum sorunun cevabını anca gece 04:30 - 05:00 civarı almışlığım var benim. O da uykum geldi aşkım kusura bakmazsan diye diye...
Benim de ona göre kötü yönlerim var tabiiki mesela titizlik, detaylar, bazı konularda pimpirikli olmam ve kuruntu içe atma( karşıdakinin hareketinin altında 1001 anlam arama ama karşıdakinin bundan haberinin olmaması :D) ee sonuçta Kötü günler iyi günlerin kıymetini bilmek için var. İyi ki de Rabb'im karşıma Eşimi çıkarmış. Elhamdülillah. Ekşi tatlı aşıkım ona ^.^