Düzenliyim-şu burcum,dağınığım/ burcum şu diye yazarmısınız görelim neymişiz gerçekler ortaya çıksın.Ben tembel ve yetiştiremeyen akrep
Aslan burcuyum burçla ilgisi var mı bilmiyorum ama çok düzenli temiz bir insanım asla temiz olmayan bir insana tahammülüm yok evim ben çocuğumu ışıl ışıl olacak başka yolu yok evini görmediğim insanın da üstüne başına bakarım çorabına bakarım güzel kokuyu çok seviyorum nevresimlerim havlularim güzel kokacak evim guzel kokacak.
Bide şöyle bir huyum vardır asla kıyafetlerim ayakkabılarım yıpranmaz eve gelir gelmez temizler yıkar yerine koyarım geçen 4 yıl önce aldığım bir gömleği giydim bi akrabamız nerden aldığımı sordu 4 yıl önce almıştım aldığım mağaza da kapanmış dedim inanmadı pişti olmamak için söylemediğimi söyledi )
Demem o ki insan herşeye temiz olacak bazı kadınları görüyorum evi temizlicem derdine kendini öyle salıyor ki olmaması gerek once ben çiçek gibi hissedicem ki evimi çiçek gibi yapayım bir insanla yeni tanisiyorsam evini gormediysem ona üstüne başına eline yüzüne bakıyorum bı insan kendine temizse evi de mutfaği da çocuğu da temizdir bence "istisnalar hariç"
Yengeç Burcuyum ne takıntılı olacak kadar titizim ne öyle pis dağınık orta hallice işte ... Akşam eğlenir kirletiriz sabah derler toplarız
yengeç burcuyum çokta titiz sayılmam sanırım ya
Boğa burcuyum temzlık yapmayı çok severim her gün koltuk çeker siler süpürürüm ama bazen de hiç bişey yapmak gelmez içimden ortaya karışık mesela dün yine koltuk çektim sil süpür fln bugun adet oldum kolumu kaldıracak halim yok ev göçüyor
Düzenliyim çok titiz değilim ama temizim Aslan burcuyum
Bende akrep burcuyum düzen temizlik planlı yaşamak benim için önemli tez canlıyım bide hızlı iş yaparım düzenimin değişmesinden hiç hoşlanmam
Kovayim evde her seyin yerini belirledim aksamlari mutlaka ev derli toplu yatarim hastalik boyutunda bi titizligim yok ama gunluk haftalik aylik rutin temizliklerim var gunluk temizlik yuzeysel olur haftalik detayli girerim aylikda derin temizlik onun disinda fazla esya asla tutmam bir elim çöpte yani esylari kategorilendirerek kullanirim kiyafetleri kombinler eslesmeyen kiyafetleri atarim lekeli yirtik ve bir kac aydan fazla giyilmeyen kiyafetleri evden cikaririm evde acik renk mobilya ve esya kullanirim oglumun oyuncaklarinda surekli secerim oynamadiklarini kirilan dokulenleri evden cikaririm mutfakta kirik cikik catlak esya bulundurmam bozuk elektroniklerin tamiri mumkun degilse atarim uzun oldu ama asagi yukari benim tarzim boyle
1,493,406 soru
24,400,614 cevap
350,110 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın