0 oy
419 göst.
Diğer kategorisinde (89 puan) tarafından
Kızlar iyi geceler size sorum olacak belkı aranızda getiren vardır 2 oğlum var biri 4 yasında biri 7 ve çift yumurta ikizine hamile oldugumu öğrendim bana bilgi verirmisinz üstelik ıkısınıde normal doğum bunların doğumu nasıl sezeryanmı acaba ve cift yumurta ıkızlerının cınsıyetlerı genelıkle ne oluyor cok tesekür ederim şimdiden 

16 Cevaplar

0 oy
(7,250 puan) tarafından
Yengemin ikizleride çift yumurta biri kız biri erkek:) kuzenimin de ikizleri var onun ikisi de erkek ikisi de sezeryan ile dünyaya getirdiler yavrularını hakkında hayırlısı olsun bakımları çok zor ama
(89 puan) tarafından
Saol cnm bnm  yanı değişiyor cınsıyetlwrı demekı inşallah allahım sağlıklı evlat nasıp etsin busefer kız olsunlar ınsalah
-Reklam-
0 oy
(2,592 puan) tarafından
Bı akrabamz normal doğum sonrası çift yumurta ikizleri ne hamile kaldı onları da normal doğum yaptı . 
(89 puan) tarafından
Evet bende cok duydum ama ınsalah öyle olur
0 oy
(51,620 puan) tarafından
kuzenimin cift iki kız arkadasimin cift iki erkek 
(89 puan) tarafından
Hmm inşalah bızımde kız olur
(51,620 puan) tarafından
inşallah canim hayirlisi olsun insallah
0 oy
(450 puan) tarafından

Ben ve kız kardeşim çift yumurta ikiziyiz.doktorlar sezeeyan doğum sarrt demiş tabi 98 yılında elde yok avuçta yok annem zorla normal doğum yapmış.tabi her insan bir değil normal de yaprbilirsiniz:)

(1,383 puan) tarafından
Benim annemde bir numara ve son numarayi hastahanede dogurmus ben ve iki kardeşimde evde ☺️☺️
(51,620 puan) tarafından
hak gecmesin esitlemis☺️
(1,383 puan) tarafından
Yok bacı uctane evde ikisi hastahanede ☺️☺️❤️
(51,620 puan) tarafından
iki kardesimi bir diye okudum hatta okumadim uydurdum ☺️☺️☺️☺️
(1,383 puan) tarafından
Hahaha Allah iyiliğini versin kız ☺️☺️
0 oy
(3,442 puan) tarafından
Ay maşaAllah ne güzel sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah çift yumurta olunca cinsiyetler farklı olabiliyor 
(89 puan) tarafından
Amin inşallah İNŞALLAH ıkı kızım olur
0 oy
tarafından
Öncelikle hayırlı olsun inşallah

Bence sakın kimseye söyleme gerekirse annene bile benim Ablam ikizlere hamileydi 32 haftalık ikizlerden biri karnında ölmüş hatta postum hala duruyor o öğrendiği ilk andan beri kaynanasina bizlere söyledi keşke hiç bahsetmedeseydi haftalardır karnında ölü bebekle yaşıyor diğer bebeğin kilosu çok düşük olduğu için bekletiyorlar 
(89 puan) tarafından
Tamam canım bnm cok saol bu bılgıyı paylaştığın için ablanada üzüldüm gercekten allah yardımcısı olsun inşallah
tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun canım
0 oy
tarafından
Allah bağışlasın canım benim ikizlerim tek yumurta 2 yaşındalar riskli gebelikti benimki normal doğum olması birinden birine zarar verir dedi doktor sezeryan oldum ben ağrım sızım öyle aşırı olmadı 3 güne toparladım ama bünyem sağlam benim inşallah sende sağ salim alırsın kucağına çok dikkat et hamilelikte kendine ve bebeklerine
(89 puan) tarafından
Saol canım benim içimi biraz rahatlattın enazından
tarafından
Rica ederim canım hangi şehirde yaşıyorsun
(89 puan) tarafından
Manısa
tarafından
Anladım canım yardıma gelenin olur inşallah sezeryandan da gözün korkmasın onu da atlatırsın inşallah Rabbim bolluk bereketlik versin ikizlerinle diğer evlatlarınla huzur sağlık versin inşallah <3
(89 puan) tarafından
Aminn allah razı olsun sizden
0 oy
(4,902 puan) tarafından
Çift yumurta ikizlerim var ikisi de kız.  Sezeryanla doğum yaptım. 

Arkadaşımın da sizin gibi 2 oğlu vardı oda çift yumurta ikiziyle bi kız bi erkek oldu 
(89 puan) tarafından
İnşallah benimde kızım olur
0 oy
(2,270 puan) tarafından
Benimkiler erkek arkadaşımın kız. Teyzemin erkek. Bilemiyecem yani :) üçü de tüp bebekti doktor riske atmadı hepsi sezeryan. Normal doğum da olur herşey yolundayda tabi. Benim bir tersti bu arada
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Normal doğum yapanda var elbette ben çift yumurta ikizlerim sezaryen ile doğum yaptım biri kız biri erkek Allah evlatlarını sana bağışlasın sağlıkla ins
0 oy
(11,936 puan) tarafından
İkizde olsa normal yolla olabiliyorsa normal olur.bizim bir tanıdığın coxuklari çift yumurta biri kız biri erkekti hiçte benzemiyorlar birbirlerine :D
0 oy
(1,478 puan) tarafından
Ay maşallah inşallah 2 de kiz olur. Ailede var mj hiç ikiz
0 oy
(5,125 puan) tarafından
Hayırlı olsun

Hep gördüğüm 1 kız 1 erkek 

Ama burda biri vardı 2 kızı olmuştu hayırlısı
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Bende çift yumurta ikizlerime hamileyim sağlıkla doğum olsunda farketmez benm için bebekleri hayatı için ne iyi olacaksa o olsun ikixlerde normal doğurtacak dokytor cesareti az bulunur tecrübeli iyi bı doktora gitmek gerek herşeyin de yolunda gitmesi gerek bide ayrıca tabi  Sağlıkla gelsinler inşallah 
0 oy
(672 puan) tarafından
Benim halamın çift ikiside erkek ve birbirlerine hiç benzemiyor lar biri kız biri erkek de okuyor ikisi kızda oluyor değişir 
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Bir kız bir erkek 3 aylık çift yumurta ikizlerim var , ikiz gebeliklerde genelde sezeryan doğum yaptiriyor doktorlar riske girmek istemiyorlar, bende sezaryan oldum.
(89 puan) tarafından
Peki iyileşme sürecin nasıl oldu ve zormuş ikizler
(1,699 puan) tarafından
İlk 3 gün çok zordu biri destek vermezse asla kalkmadim, yürüyemedim ama mecburdum oğlum 1 hafta, kızım 11 gün yoğun bakımda yattı, her gün süt sağıp hastaye götürmek zorundaydim, Allah veriyor gücünü 15 gün içinde de toparladım ama 3 ay geçti hala karnımın içi ağrıyor acısını hissediyorum, İkizlere gelince inanılmaz zor , yardımcin olmadan asla bakamazsin , annem babam ve ben bakıyoruz , bu süreçte annemlerde kalıyorum mecburen, 3 kişi 2 çocuğa zor bakıyoruz mutlaka gece gündüz yanında olan bir destekçi lazım yoksa çok zor ona rağmen uyku hak getire

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 652 göst.
0 oy
0 cevap 57 göst.
2 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Minedd (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 124 göst.
2 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Minedd (60 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 226 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Yesim_alnt (36 puan) tarafından soruldu