0 oy
718 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Duru ilk cocugumuz bır de aılenın tek torunu oldugu ıcın daha hamıleyken basladık hevesle oyuncak almaya, bır sekılde ev doldu tastı mısafır geldıgınde kucuk odadan oyuncakları alıp yatak odasına gerırıyorum yurumeye yer kalmıyor kocaman peluşlar bır suru legolar işin kotu yanı hıcbırının yuzune bakmıyor, bızde 1 aydır hıcbır oyuncak almayacagız dedık esımle, ama sımdı de barbıelere taktık kucuk bır kızın elınde gordu gecen ınanılmaz takıldı, esıme soylemeden gıttım barbıe aldım hevesı varsa oynasın dıye cocuk oynuyor da ama suan her markete gıdısmızde barbıe gordugu an kıyamet kıpuyor, markette agladı cıkarken agladı o kadar stres egırdım kı posetlıyorum bı yandan bı yandan para verıyorum sıradakıler beklıyo duru bagırıyo, arabaya bındık yıne aynı feryat fıgan arabayı suremedım zaten acemıyım, eve geldık yarım saattır de atlı barbıeyı almadın dıyıp kapıya gıdıyor, anlatıyorum paramız yetmedı kızım havuc aldık salatalık aldık dıyorum, ınanın 50-60 olsa alıcam 150 tlymıs az para mı ya? Sız nasıl hayır dıyıp kabul ettırebılıyorsunuz

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Belki benimki küçük olduğu için öyle oyuncak vs istemiyor. Bende çok oyuncak hiç almadım. Biraz yeğenimin eskileri biraz bizim aldiklarimiz bir kova var. 

23 aylık bu arada.

Zaten markete gidince ozmo disinda bişi istemiyo simdilik
tarafından
29 aylık canım 1 ay ıncesıne bızde oyleydık sutburger aldım mı unutrdu ama ne zaman su barbıeyı gordu herseyı degıstı
-Reklam-
0 oy
(13,389 puan) tarafından
Valla bizim oda da öyle. En son doğum gününde dayı ve teyzesi barbie evi almış ki pahalı baya. Eve geldik eşim gitar alıcam diyor minik ahşap babasının gitarına sarıyor çünkü sürekli. Dedim hayır. Oyuncak yok. Ağlasa da yok inlese de. Ağlasın gözde hep bu kadar bolluk olmayacak önlerinde. Bir ağlar iki ağlar susar
tarafından
Inan bende aynı dusunuyorum suan hala aglıyo ara ara yok dıyorum paramız parayla havuc aldım salatalık aldım alma ben yemem dıyo, her sabah babam sankı anneee salatalık kes dıyo bana :D
0 oy
(11,929 puan) tarafından
Kızım maşallah o konuda çok iyiydi .kucucktu sessizce paramız yok dediğim anda bir tane bile birşey istemezdi.markete giderdik istediği 1 tane şeyi alır eğer başka birşey isterse ilk aldigini bırakırdı .ama oğlum feryat figan asla yoktan anlamıyor.her yerde stres yaşıyorum 
tarafından
Stresı cok kotu zTen bır de tek basımaydım bıyandan onu tutuyorum bıyandan posetlerı dolduruyorum ınan bagırıcaktım yeter dıye
(11,929 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım.vqllahi korkuyorum dışarı çıkmaya
0 oy
(6,879 puan) tarafından
Benim oğlumda öyle canım her cikardigimda oyuncak almak istiyor en son cikardigimda uçak gördü alacaksın diye tutturdu küçük bi helkopterdı yanimdada çok para yoktu mecbur aldım yoksa susmadı baş baş bağırdı eve geldik 10 dk sonra bıraktı dahada eline almadı

Büyük oyuncakları bi odaya koyup kilitledim yoksa kırmaya çalışıyor eve gelen çocuklar oynuyor boş yere kıracaklarına odaya koydum istediginde çıkarıyorum uyuyunca tekrar odaya koyup kilitliyorum odayi

Akülü araba diye ağladı son zamanlarda aldık yüzüne bile bakmıyor ortada kaldı
tarafından
Su akulu arabaya bız dusmedık Allahtan duru da cok ıstedı esım alıcaktı engel oldum evde nereye koyucaz oturcak yer yok dedım bak sımdı adı gecmıyor arabanın
(6,879 puan) tarafından
Evde sürülmüyor koridorun büyük ama yinede rahat süremiyor yazı bekliyorum belki dışarda sever
0 oy
(1,561 puan) tarafından
Onlar bizim değil diyorum almıyorum hemen dikkatini dağıtıyorum ya da tamam alırız diyorum hemen yine dikkatini dağıtıtıp almıyorum hatırlarsa arabada ya da evde aaa unutmuşuz bidaha ki seferde alırız diyorum unutuyor 30 aylık benim kızım senin ki kaç aylık şimdilik durumlar böyle
tarafından
29 aylık benjmkı, ya bende oyle sustururdum anlardı hadı eve gıdelım bak oyuncaklarımız bızı ozlemıs derdım ama 1 aydır huyu degıstı
0 oy
(618 puan) tarafından
Benimkiler de öyle cnm almıyorum çok ağlarsa en fazla 30 TL birşey alıyorum yeter diyorum zaten çok oyuncağı olmadığı için alıyorum eğer sizinkiler gibi çok olsaydı almazdım o kadar para yok şu yok bu yok demiyorum direk hayır neden hayır olduğunu diretirse şu tarafta daha güzelleri var diyorum zaten gidene kadar unutuyor:)))
tarafından
Kız 30 tlye kalmadı kı bısey ınan baktım ucuz ne alırım dıye yok en ucuzu 70-80 olmuş
0 oy
(1,521 puan) tarafından
Benim kiizm da top delisi ya 21 aylik arabada giderkem kirtasiyelerin onunde asılı görüyor bagiriyornistiyor top diye onceligimiz top bir sürü top var evde degisik degisik hatta suan top elinde uyutuyirum:) 
tarafından
Kız top nedır ınsan kagıttan top yapar atar :D ınsaAllah benımkı gıbı doyumsuz olmasın
(1,521 puan) tarafından
KiZ e bebejde sepette toplar varya orayi gidip buluyor. Kucagina dolduruyor biraktiriyoruz kiyamet kopuyor
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Valla canim yanlış anlama ama bence tamamen alsimiş olduğu için istiyor her istediğini aldığı için benimde iki çocuğum var ve sadece ihtiyaçları doğrultusunda oyuncak alıyorum mesela kızımın bitane bebeği var beraber oynadıkları LEGO yapboz boyama kitabı falan asla eşimin fazla fazla almasına müsaade etmiyorum yoksa oda çok sever oyuncak almayı falan bana göre çocuk yetiştirirken her istediklerini almak onlari uçsuz bucaksız bir doyumsuzluga sürüklüyor oğlum bazen markette istiyor araba falan evde olanlar yeterli bunu alicak paramiz yok ihtiyacimiz olani alicaz diyorum bazen ağlıyor bazen kabulleniyor 
tarafından
Hıc yanlıs anlamadım cok da haklısın ben zaten ozelestırı hep yapıyorum sorunlusu benım babası kac kere her marketten ıyuncakla donuyosun yanlıs yapıyosun dedı benım yumusak yuzlulugumden olsu
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Bizde hayır diyoruz ağlıyor dikkatini dağıtmaya çalışıyoruz, yavaş yavaş hayır dediğim şeylerde daha az direnmeye başladı 
tarafından
Belkı buyuyunce daha cok anlar benı:(
(14,164 puan) tarafından
Gönül istiyor ki çocuğumuzun herşeyi olsun ama doyumsuz şımarık olmalarındansa şuan hayır diyerek öğretmek bana daha mantıklı geliyor
0 oy
tarafından
İhtiyacı olana verebilirsin fazlalari :) 
tarafından
Sorunum bu degıl kı :) oyuncakları zaten verıyorum buyuk 1 metrelık pelusları var onları nereye verebılırım ki odası olunca koyarım dıyorum, 2-3 kere ıynadıklarını baskasına verıp yenı oyuncak almak mı cozum sence
tarafından
Öyle olunca insan hem almaya hem de vermeye üzülüyor :) oyuncak mi sevmiyor acaba . Benim kızım da oynamaz ben de almam mesela
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Bir oda dolusu oyuncak var aşırı çok ama gel gör kı oynamıyor dediğin gibi markette gördüklerine ağlıyor halbuki evde aynılarından var evde aynısından var diyorum anlamıyor zor çıkarıyorum marketten herkes bize bakıyor 
0 oy
(684 puan) tarafından

1 buçuk yaşında daha canım benim oğlan yemi yeni etrafta gördüklerini isteyip ağlamaya başladı ben şok oldum ilk gördüğümde ağladığını . Bir iki kez kıyamadım aldım verdim baktım bu abarttı şimdi markette ağlarsa isterse totosunu yırtsın almıyorum ağlıyor zırlıyor susuyor :)

İlgili bir soru bulunamadı

411,513 soru

12,388,079 cevap

43,628 kullanıcı

Kategoriler

...