0 oy
44 göst.
Diğer kategorisinde (1,186 puan) tarafından

ben yapıyorum çokta faydasını gördüm bu unları alıp bir leğene hepsinde biraz döküp karıştırıyorum tencereye tereyağını alıp eritiyorum un karışımını az az dökerek kavuruyorum kokusunu çıkana kadar daha sonra kavanozlara koyuyorum çorbalarına muhallebiye herşeye katıyorum söyleyeyim dedim

2 Cevaplar

0 oy
(612 puan) tarafından
Beyaz un dışında hepsi yani :) ben hiçbir unun sağlıklı olduğunu düşünmüyorum un haline geldiği için şekeri çok çabuk yükseltiyor, ha tabi kullanıyoruz ekmekte yemekte sıfırlamak imkansız malesef. Ama siyez, tam buğday, kinoa, karabuğday,yulaf bunları kullanıyorum ben. Kullanırken kavurma kavrulan heersey kanserojene dönüşür, çiğ olarak kullanınca tatta çok da fark olmuyor çorbalarda, muhallebiyi bilemiyorum 
-Reklam-
0 oy
(2,170 puan) tarafından
Unların hepsinden aldım valla tatları iğrençti benim yemediği mi bebemin yemesine gönlüm razı gelmedi :D ablama verdim onun bebesi maşallah yiyo benim oğlan yememişti
(1,186 puan) tarafından
Anladım canım :(

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 295 göst.
0 oy
4 cevap 130 göst.
21 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Zenan (705 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 241 göst.
0 oy
2 cevap 43 göst.
8 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gülümseee (10 puan) tarafından soruldu

381,367 soru

11,417,535 cevap

34,970 kullanıcı

...