0 oy
48 göst.
Diğer kategorisinde (1,192 puan) tarafından

ben yapıyorum çokta faydasını gördüm bu unları alıp bir leğene hepsinde biraz döküp karıştırıyorum tencereye tereyağını alıp eritiyorum un karışımını az az dökerek kavuruyorum kokusunu çıkana kadar daha sonra kavanozlara koyuyorum çorbalarına muhallebiye herşeye katıyorum söyleyeyim dedim

2 Cevaplar

0 oy
(612 puan) tarafından
Beyaz un dışında hepsi yani :) ben hiçbir unun sağlıklı olduğunu düşünmüyorum un haline geldiği için şekeri çok çabuk yükseltiyor, ha tabi kullanıyoruz ekmekte yemekte sıfırlamak imkansız malesef. Ama siyez, tam buğday, kinoa, karabuğday,yulaf bunları kullanıyorum ben. Kullanırken kavurma kavrulan heersey kanserojene dönüşür, çiğ olarak kullanınca tatta çok da fark olmuyor çorbalarda, muhallebiyi bilemiyorum 
-Reklam-
0 oy
(2,273 puan) tarafından
Unların hepsinden aldım valla tatları iğrençti benim yemediği mi bebemin yemesine gönlüm razı gelmedi :D ablama verdim onun bebesi maşallah yiyo benim oğlan yememişti
(1,192 puan) tarafından
Anladım canım :(

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 303 göst.
0 oy
4 cevap 144 göst.
21 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Zenan (705 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 141 göst.
5 gün önce Aile kategorisinde baltopagiannesi (972 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 293 göst.

397,704 soru

11,894,696 cevap

36,017 kullanıcı

...